XPS 14 Ultrabook DELL

xps_14_ultrabook_dellDimensiunea și portabilitatea sunt două caracteristici de care gadeget-urile secolului 21 ar trebui să țină cont. Cu cât sunt mai subțiri și mai ușoare, cu atât sunt mai vandabile. Bineînțeles că producătorii sunt primii puși la curent cu tendințele pieței și doleanțele cumpărătorilor, astfel că noile produse apărute în ultimele luni se plasează în categoria celor care îndeplinesc criteriile solicitate de publicul pasionat de tehnologie.

Producătorii DELL s-au raliat trendului și au început anul cu o nouă ”podoabă” portabilă – Ultrabook-ul XPS 14. Cu o grosime de 20.7 milimetri, portabbilul poate concura cu brio la categoria celor mai subțiri calculatoare din lume. Rulând cu sistemul de operare Windows 8, ultrabook-ul oferă trei categorii de modele, în funcție de memoria RAM, care poate ajunge până la 8 GB.

Procesorul face parte din a 3-a generație Intel, cu modelul Core i7-3517U și o frecvență de până la 3 GHz, ce garantează excelenta funcționare a ultrabook-ului. Placa video se prezintă în două variante: Intel HD Graphics 4000, pentru opțiunea de 4 GB RAM și NVIDIA GeForce GT 630M, la variantele cu 8 GB RAM. Ecranul HD de 14 inchi și autonomia de până la 11 ore sunt și ele argumente suficient de solide, astfel încât să sporească vânzările noului model lansat de către cei de la DELL.

Prețul pentru XPS 14 începe de la 1100 de dolari și poate ajunge până la 2000 de dolari.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Free Online Games

Majoritatea adulților uită că au fost cândva copii. Iar din moment ce munca le ocupă cea mai mare parte din...

Închide