Phone Strap 2

phone_strap_2Japonia, țara unde se dă ora exactă în materie de tehnologie, vine permant cu inovații menite să cucerească un întreg mapamond. Pe măsură ce anii trec, gadget-urile devin tot mai interesante, iar clienții par să se înmulțească pe zi ce trece.

Dacă toți producătorii de telefoane inteligente aleargă după rezoluții cât mai mari și dotări cât mai impozante, iată că că Willcom, un operator de telefonie mobilă din Japonia, a lansat recent pe piață cel mai mic telefon mobil care a fost fabricat vreodată. Numele său este Phone Strap 2 și are dimensiuni de 32 x 70 x 10.7 mm. Greutatea sa atinge 32 de grame, mini-gadget-ul putând fi asemănat, cu siguranță, unui telefon de jucărie. Diagonala are doar un 1 inch, iar rezoluția ajunge la 96 x 64 pixeli. Telefonul dispune de trei funcții de bază: telefonie, mesagerie și mail. Este evident că, la asemenea dotări tehnice, Phone Strap 2 nu poate fi folosit pentru redarea fișierelor media sau pentru realizarea de fotografii.

Phone Strap 2 poate fi achiziționat în trei variante de culoare: alb, negru sau roz. Lansarea pe piața japoneză a dispozitivului a avut loc la sfârșitul lunii martie.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Track Mania Nations

Zilele pline de muncă, stres și obligații sunt deja o obișnuință pentru fiecare dintre noi. Cu atâta efort depus în...

Închide