Alcatel 20.01

alcatel_20_01În materie de tehnologie, prețul reprezintă întotdeauna un argument forte pentru orice tip de cumpărător. Indiferent dacă ne referim la clientul de rând, nu foarte potent financiar, care este întotdeauna în căutare de prețuri mici, sau la cel extrem de înstărit, care-și dorește să se afișeze cu cele mai noi apariții de pe piață. Unii dintre producătorii din domeniul telecomunicațiilor țin cont de ambele categorii de public căruia i se adresează. Alții, în schimb, mizează fie pe prețuri extrem de scăzute, fie pe categoria de cumpărători high-level.

Franco-americanii de la Alcatel se poziționează undeva la mijloc în această ierarhie, fiind însă mai devotați publicului cu venituri nu foarte mari. Unui asemenea tip de public i se adresează și noul Alcatel 20.01, un telefon foarte ieftin, dar destul de practic. Mai ales pentru cei pe care tehnologia mai mult îi încurcă, decât să-i ajute. Având dimensiuni de 112 x 61.5 x 12.8 milimetri și o greutate de 89 grame, telefonul dispune de conexiune la rețelele 2G și Bluetooth 3.0. Ecranul de 2.4 inchi ajunge la o rezoluție de 240 x 320 pixeli. Lista de contacte acceptate este de maximum 200 de intrări. Noul model Alcatel dispune și de un slot pentru card, cu o opțiune de upgrade de până la 16 GB.

Camera foto are doi 2 MP, telefonul având și posibilitatea înregistrării video, la o calitate WVGA de 30 de cadre pe secundă. Culorile disponibile pentru Alcatel 20.01 sunt alb și negru, iar prețul pentru acest dispozitiv este de aproximativ 60 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Periodic Table of the Elements

O mulțime de lucruri complicate ne completează experienețele internautice de zi cu zi. Fie că vorbim de lipsa de funcționalitate...

Închide