Free Windows Tuner

free_windows_tunerNu toate lucrurile merg întotdeauna așa cum ne-am dori. În special când vine vorba de ustensilele tehnice, suntem puși de multe ori în situația de a întâmpina cu mult calm potențialele probleme apărute la manevrarea lor. Chiar propriul calculator este cel care ne pune frecvent nervii la încercare, prin sabotaje constante, atunci când vine vorba de viteza cu care deschide anumite programe sau cu care se conectează la unele site-uri. Pentru a rezolva această problemă chinuitoare putem să apelăm la soft-uri create special în acest sens.

Free Windows Tuner este unul dintre programele care se ocupă cu optimizarea felului în care se deschide sistemul de operare Windows, astfel încât să nu mai fim nevoiți să așteptăm prea mult timp pentru a ne apuca de lucru. Ce face concret acest program este să îndepărteze erorile apărute în regiștrii și să optimizeze viteza memoriei RAM, prin activitarea de opțiuni ascunse oarecum de Windows. De asemenea, Free Windows Tuner crește viteza de bootare, ceea ce va duce la o mai bună și mai rapidă funcționare a sistemului.

Utilizatorii de Windows, care doresc să-și curețe sistemul de operare de tot felul de erori și să sporească eficiența acestuia, pot descărca Free Windows Tuner de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
iPhone 5C

În materie de telefoane mobile, noutățile se succed cu o viteză impresionantă. Modele de top iau locul telefoanelor care până...

Închide