BlackBerry 10

Compania canadiană Research in Motion Limites, cea care a adus pe piață telefoanele și tabletele BlackBerry, anunță un nou produs inovator.

Rămasă cumva în urma celor de la Samsung, Apple și Microsoft, compania anunță lansarea unui nou sistem de operare – BlackBerry 10, în data de 30 ianuarie 2013. În momentul de față încă se lucrează la viitoarele aplicații ce vor rula pe noul sistem, astfel încât lovitura dată pieței să fie una vizibilă.

Printre noutățile promise de cei de la Motion Limites se numără: Blackberry Flow (simplifică accesul la aplicații), BlackBerry Hub (simplifică accesul la toate datele și evenimentele din calendarul sistemului), BlackBerry Keyboard (facilitează utilizarea tastaturii pe device-urile touchscreen) și BlackBerry Balance (separă datele și aplicațiile personale ale utilizatorului, de cele corporate).

Încă nu au fost anunțate device-urile cu care va fi compatibil noul sistem, însă cu siguranță fanii BlackBerry vor avea un început de an interesant.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Facebook Social Jobs App

E inutil să spunem că Facebook este cuvântul cel mai des auzit pe buzele tuturor utilizatorilor de Internet din țările...

Închide