HTC Desire 700 Dual SIM

htc_desire_700_dual_simCalitatea nu ține cont de țara de origine sau de alte prejudecăți inoculate oamenilor din toată lumea, de-a lungul anilor. În special ultimele decenii au dovedit faptul că asiaticii, probabil cei mai huliți dintre producătorii mapamondului pentru nivelul precar, din punct de vedere calitativ, al produselor lansate și-au îmbunătățit considerabil serviciile. Iar piața de IT este o dovadă clară a evoluției lor constante.

Astfel, cei de la HTC au reușit, în ultimii ani, să-și sporească atât cifra de afaceri, cât și numărul de admiratori. Cunoscând însă faptul că a te menține sus este, de multe ori, mai dificil decât a ajunge acolo, taiwanezii fac toate eforturile pentru a se păstra în topul preferințelor cumpărătorilor.

Anunțat încă din luna noiembrie a anului recent încheiat, noul model Desire 700 Dual SIM se lasă încă așteptat. Cu opțiunea de conectare la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, telefonul va beneficia de opțiunea Dual SIM și de posibilitatea transferului de date prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE. Dimensiunile smartphone-ului vor fi de 145.5 x 72 x 10.3 milimetri, iar greutatea acestuia va atinge 149 grame. Ecranul capacitiv touchscreen va dispune de opțiunea multitouch și va avea un diametru de 5 inchi, cu o rezoluție de 540 x 960 pixeli.

Memoria RAM, de 1 GB, va fi însoțită de cei 8 GB de memorie internă, care vor putea fi suplimentați cu până la 64 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare Android va avea susținerea unui procesor Quad Core, de 1.2 GHz. La capitolul fotografie, noul Desire 700 Dual SIM va avea două camere: una de 8 MP, cu opțiune de autofocus, iar cealaltă de 2.1 MP. Calitatea videoclipurilor va fi de 30 de cadre pe secundă.

Disponibil doar în versiunea de culoarea neagră, Nokia Desire 700 Dual SIM va avea un preț estimat de 350 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Master of Defense

Chiar dacă vacanța s-a încheiat de câteva zile, nu trebuie să ne afundăm cu capul în cărți și proiecte, și...

Închide