Google Nexus 4

Dacă ar fi să vorbim de un ”telefon al viitorului”, ne-ar fi imposibil să ne oprim asupra unuia sau altuia dintre modele. Fiecare zi aduce în prim-plan câte un model nou, cu tot felul de funcționalități abracadabrante, care ne iau mințile și ne fac să-l achiziționăm imediat ce a fost lansat pe piață. Cum această slăbiciune a fost detectată imediat de către producătorii din telefonia mobilă, aceștia lansează lună de lună câte un gadget nou sau câte o aplicație, menită să îmbunătățească versiunile precedente.

Așadar, văzându-ne obligați să vă ținem la curent cu ultimele apariții de pe piață, vă prezentăm noul model Google Nexus 4, un telefon care a luat mințile americanilor, imediat ce a fost pus spre vânzare. Aparatul dispune de un ecran de  4,7 inchi, o rezoluție de 768 x 1280 pixeli și are greutatea de 139 grame. Camera foto este de 8 MegaPixeli, având un bliț LED și auto-focus. Smartphone-ul este dotat cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Spre deosebire de modelele precedente Nexus, în care cei de la Google au colaborat cu HTC și Samsung pentru producerea telefonului, pentru generația a 4-a au fost aleși cei de la LG.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Mario Forever

Întorcându-ne în timp, la anii copilăriei, ne dăm seama că distracțiile de atunci se măsurau altfel decât astăzi. ”Profitând” de...

Închide