Celkon Signature HD A119Q

celkon_a119_hd_signatureDistanța dintre aparență și esență poate atinge de multe ori cote alarmante. Decalajul este cauzat în mare parte de o mentalitate greșită sau de prejudecăți de tot soiul. Cam așa se întâmplă și cu țările asiatice, a căror popularitate nu este una foarte ridicată, în special printre europeni. Dacă ne referim la industria tehnologică, atunci derapajele de apreciere sunt cu atât mai mari. India este una dintre țările cotate nu foarte sus în domeniul IT, deși foarte mulți indieni excelează în sfera web-developmentului.

Celkon este una dintre marile companii din India, care produce atât telefoane mobile, cât și tablete. Cel mai recent produs lansat de ei este Signature HD A119Q, un smartphone extrem de promițător, din punct de vedere al calităților tehnice. Telefonul are dimensiuni de 148 x 74.5 x 9.3 milimetri, o greutate de 177 grame, un display de 5 inchi și o rezoluție de 720 x 1280 pixeli. Utilitatea terminalului celor de la Celkon este sporită și de faptul că acesta este disponibil în versiunea Dual SIM.

Memoria RAM atinge 1 GB, iar cea internă 4 GB, aceasta putând fi suplimentată cu până la 32 GB, prin achiziționarea unui card microSD. Sistemul de operare folosit de către producătorii indieni pentru modelul Signature HD A119Q este Android Jelly Bean 4.2.1, cu un procesor Quad-Core de 1.2 GHz și chipset MTK 6589. Camera foto principală are 12 MP și o rezoluție maximă de 4000 x 3000 pixeli, iar cea secundară 3 MP. Conectivitatea se realizează prin intermediul rețelelor 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0.

Disponibil în alb și negru, Celkon Signature HD A119Q are un preț de aproximativ 175 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Foursquare

Rețelele sociale nu mai sunt de mult doar o fiță. Au ajuns o adevărată obișnuință, depășind chiar și statutul de...

Închide