500px.com

500pxSegregarea speciei umane, pe criterii de rasă, sex sau religie, este ceva obișnuit pentru lumea în care trăim. O nouă formă de delimitare între oameni este aceea a pasiunilor și obiceiurilor de zi cu zi. Nu doar catolicii, spre exemplu, pot forma o comunitate numai a lor, ci și amatorii de sporturi extreme sau pasionații de jocuri de societate. Într-un mapamond supra-aglomerat, este loc totuși pentru orice fel de pasiuni care adună oamenii laolaltă.

Este și cazul amatorilor de fotografie, tot mai mulți și din ce în ce mai pasionați. Fie că vorbim de profesia de fotograf, fie că ne referim la timpul petrecut cu camera în mână, cu scopul de a ne relaxa, comunitatea fotografică capătă proporții semnificative. Iar dacă rețelele sociale sunt în mare vogă, era firesc să existe și un spațiu virtual destinat tuturor pasionaților de fotografie. 500px este numele platformei care înglobează peste șase milioane de fotografii, din toată lumea, care mai de care mai atractive și mai plăcute ochiului uman. Fotografii amatori nu trebuie să fie îngrijorați de calitatea precară a pozelor lor, dacă nu dispun de un aparat foto profesional, întrucât majoritatea celor care încarcă fotografii pe 500px dispun de dispozitive performante, menite să crească calitatea fotografiilor, printre cele mai populare fiind modelul Canon 5D Mark II.

Crearea unui cont pe această platformă este gratuită, iar încărcarea pozelor pe site-ul 500px poate fi făcută de către oricine. Conectarea cu alte rețele sociale este o altă facilitate oferită de către dezvoltatorii acestei comunități. Astfel, printr-un simplu buton de ”share”, fotografiile încărcate pe 500px pot fi distribuite și pe celelalte rețele sociale pe care deținem deja un cont. Există, de asemenea, aplicații create cu scopul de a-i ține conectați pe 500px pe deținătorii de iPhone-uri sau alte telefoane care funcționează cu sistemul de operare Android.

Accesul la platforma 500px se poate face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Yahoo Messenger 11.5

Comunicarea este principalul liant între oamenii secolului 21. Formele în care aceasta se realizează diferă însă de vremurile trecute, prin...

Închide