Bitdefender Antivirus

Tot mai des auzim pe la televizor știri și zvonuri cu privire la potențialele pericole sau amenințări venite din partea hackeri-lor deloc bine intenționați. Și cum nu doar veștile rele circulă repede, ci și virușii, este bine să prevenim astfel de atacuri nedorite.

Sunt mulți furnizori de programe anti-virus care oferă tot felul de opțiuni de protejare a calculatorului sau a căsuțelor poștale electronice, însă noi ne vom canaliza atenția asupra unuia românesc. Bitdefender Antivirus este soluția autohtonă pentru a fi siguri de protecție deplină în mediul online. Soft-ul utilizează cele mai avansate tehnologii, cu o cantitate minimă de resurse consumate. De asemenea, nu există configurări ce trebuie făcute de către utilizatori, ceea ce-i conferă programului o bulină albă, în special din partea necunoscătorilor într-ale IT-ului.

Varianta gratuită a soft-ului este compatibilă cu Windows 8, și poate fi descărcată de pe site-ul oficial al producătorului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S4

Când vorbim de industria telefoanelor mobile, ne dăm seama că vocabularul nostru, la capitolul ”epitete tehnologice” este mult prea superficial,...

Închide