Asus PadFone E

asus_padfone_eBrand-ul, indiferent de domeniul în care se conturează, are în spate ani de muncă, de strategii de marketing și de investiții considerabile. Poate că acesta este unul dintre motivele pentru care firmele de pe piața asiatică și-au extins atât de greu clientela. Aveau nevoie de timp și de un management inspirat, care să le aducă pe culmile succesului. Ceea ce s-a și întâmplat cu multe dintre ele. Iar Asus se află și ea pe lista companiilor a căror cotă de piață a crescut vizibil în ultimii ani.

PadFone E este unul dintre smarthphone-urile aflate încă în dezvoltare, și care este așteptat a fi lansat în primăvara acestui an. Prevăzut să poată fi conectat la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, telefonul va fi capabil de a realiza transferul de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE. Disponibil și în versiune Dual SIM, noul smartphone Asus va avea dimensiuni de 139.6 x 69.7 x 9.1 milimetri și o greutate de 126 de grame. Display-ul capacitiv touchscreen multitouch Super IPS LCD va atinge 4.7 inchi, și având o rezoluție de 720 x 1280 pixeli. Protecția ecranului va fi de tipul Corning Gorilla Glass.

Memoria RAM, pentru modelul PadFone E, va fi de 1 GB, iar spațiul de stocare va putea atinge până la 64 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean este prevăzut a funcționa cu ajutorul unui procesor Quad Core de 1.4 GHz, cu chipset Qualcomm Snapdragon 400.

Fotografiile realizate cu viitorul smartphone Asus vor avea o rezoluție de 4128 x 3096 pixeli, și vor beneficia de o mulțime de facilități de retușare. Camera frontală va fi și ea prezentă, cu cei 1.2 MP ai săi.

Versiunile de culoare disponibile pentru achiziționarea lui Asus PadFone E vor fi alb și negru. Prețul dispozitivului va fi de aproximativ 410 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Alcatel Pixi 7

Entuziasmul producătorilor, când vine vorba de lansarea unui produs nou echivalează, de multe ori, cu nerăbdarea clienților. Poate că asta...

Închide