Asus Padfone Infinity

asus_padfone_infinityDacă ne temeam cumva că noutățile în materie de smartphone-uri s-au cam epuizat și va trebui să ne mulțumim cu deja clasicele iPhone-uri sau cu foarte popularele Samsung-uri Galaxy, iată că asiaticii nu iau pauză în ceea ce privește creațiile tehnologice. Taiwanezii de la Asus se pregătesc de lansarea unui super-telefon, care va concura, cu siguranță, la categoria ”cel mai bun telefon al anului”.

Jumătate tabletă, jumătate smartphone, Asus Padfone Infinity excelează la aproape toate capitolele. Memoria internă de 32 sau 64 GB, memoria RAM de 2 GB, procesorul Quad-Core de 1.7 GHz și sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2, cu chipset Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600, precum și display-ul de 5 inchi, cu rezoluția de 1080 x 1920 pixeli sunt calități care confirmă viitorul statut de lider al lui Padfone Infinity pe piața mondială a telefoanelor mobile. Greutatatea telefonului este de 141 grame, iar dimensiunile sale ajung la 143.5 x 72.8 x 8.9 milimetri. Camera foto principală pare că va cuceri și ea cumpărătorii, cu cei 13 MP ai săi, auto-focus și flash LED, însoțiți de cei 2 MP ai camerei secundare. Conectivitatea se va realiza prin Wi-Fi și Bluetooth 4.0.

Lansarea oficială a lui Asus Padfone Infinity va avea loc, cel mai probabil, la sfârșitul acestei luni. Prețul său nu a fost încă dat publicității.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Great Day Games

Lumea oamenilor mari, cuprinsă de frenezia muncii, a timpului limitat și a activităților nenumărate, este atât de încărcată de presiunea...

Închide