Beat100

beat_100Oameni pasionați de muzică există peste tot, în lume. Și probabil că ne-ar fi destul de greu să funcționăm dacă nu am putea să ne refugiem, din când în când, în lumea sunetelor și a ritmurilor de tot felul. Iar într-un spațiu unde mai toate lucrurile importante se desfășoară în lumea virtuală, nici muzica n-ar putea să-și găsească un mediu mai propice de a se dezvolta decât în mediul online. Pentru asta există numeroase site-uri, precum YouTube, Trilulilu sau Vimeo, unde fiecare dintre noi putem petrece ore în șir ascultând melodiile preferate.

Însă vastul Internet oferă și alte soluții muzicale, pasionaților din domeniu. Iar una dintre ele este și Beat100, un site destul de complex, prin multitudinea de opțiuni puse la dispoziție utilizatorilor din rețea. Încărcarea pieselor sau a videoclipurilor preferate, conexiunea la alte rețele sociale sau adăugarea de prieteni virtuali sunt doar câteva dintre facilitățile lui Beat100. Crearea de topuri este o practică curentă a platformei, iar videoclipurile înscrise aici, care reușesc să ajungă în top, capată o notorietate destul de mare, la nivel mondial, într-un timp relativ scurt. Poate un punct în minus al platformei ar fi acela că un internaut care nu deține un cont pe Beat100 nu își poate vota melodiile preferate. Însă acest mic dezavantaj este oarecum de înțeles, creatorii platformei având tot interesul de a-și mări în permanență lista de ”clienți”.

Cei care doresc să fie la modă cu cele mai noi întâmplări din lumea muzicală vor fi și ei încântați de site-ul Beat100, plin cu tot soiul de știri sau evenimente care au legătură cu industria muzicală din întreaga lume. Crearea unui cont pe platforma Beat100 este gratuită și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Partition Edition

Numărul de informații sau de fișiere pe care am dori să le păstrăm în propriul calculator depășește, de multe ori,...

Închide