Bento

bentoInternetul, în complexitatea sa, are marea calitatea de a ști orice, despre oricine. Fără doar și poate, există încă taine nedevoalate în spațiul online, dar asta doar din simplul motiv că nu sunt încă suficient de interesante pentru a stârni curiozitatea unei majorități semnificative.

Printre cele mai utile site-uri existente pe Internet se numără și cele de tutoriale. Cele prin intermediul cărora putem deprinde anumite abilități sau acumula oareșice cunoștințe, care să ne fie de folos în activitatea noastră de zi cu zi. Bento este una dintre platformele de mare interes pentru cei care lucrează în domeniul dezvoltării web, întrucât conține o multitudine de link-uri utile despre tot soiul de limbaje de programare. Indiferent dacă ne referim la HTML, PHP, CSS, SQL, JSON sau BOOTSRAP, Bento le are pe toate. Pentru fiecare formă de programare prezentă pe acest site, există link-uri variate, către pagini cu tutoriale sau cu explicații, atât pentru începători, cât și pentru programatorii experimentați, care doresc să-și adauge la portofoliul de cunoștințe și alte limbaje de codare decât cele deja știute.

Utilitatea majoră a lui Bento este aceea că pune la dispoziție o mulțime de materiale despre o întreagă listă de limbaje de programare, astfel încât niciun dezvoltator web, indiferent de experiența pe care o are în spate, să nu își piardă vremea navigând pe acest site. Cei care doresc să acceseze platforma Bento o pot face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Photobie

Frumusețea nu are standarde predefinite. Deși putem face afirmații despre o persoană, un loc sau un obiect în legătură cu...

Închide