Asus Memo Pad 8

asus_memo_pad_8Țările mici fac uneori lucruri foarte mari. În special când vine vorba de IT, nu mai contează de unde vine ideea care declanșează un întreg sistem, ci doar produsul finit. Acela pe care noi îl găsim în magazine și pentru care suntem dispuși să plătim suficient de mult, astfel încât să ne aparțină. Taiwan-ul este una dintre țările nu foarte mari, dar foarte bine cotate la capitolul industrie IT, datorită gigantului Asus, care își are originile în micuța țară insulară din sud-estul Asiei.

Printre cele mai noi produse așteptate să fie lansate de către Asus se numără și modelul Memo Pad 8. Anunțată a fi prezentată la sfârșitul acestui an, tableta nu va dispune de rețea GSM, asemenea majorității dispozitivelor de acest gen. Având dimensiuni de 212.4 x 127.4 x 10 milimetri și o greutate de 350 de grame, Memo Pad 8 va avea un ecran capacitiv de 8 inchi, cu rezoluție de 800 x 1280 pixeli. Opțiunea multitouch va permite atingerea ecranului cu până la 10 degete.

Memoria RAM va avea 1 GB, iar cea internă 16 GB, aceasta din urmă putând fi suplimentată cu până la 64 GB, cu ajutorul unui card microSD. Rețelele de conectivitate disponibile pentru Memo Pad 8 vor fi Wi-Fi și Bluetooth 3.0. Sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean va fi susținut de un procesor Quad-Core de 1.6 GHz.

La capitolul foto, tableta va avea o cameră principală, de 5 MP, și una secundară, de 1.2 MP. Calitatea videoclipurilor va fi de 720p. Versiunile de culoare disponibile pentru Asus Memo Pad 8 vor fi roz, alb și gri. Prețul tabletei nu a fost încă dat publicității.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
TubePlus

Există multe pasiuni care ne consumă o bună bucată din puținul timp liber pe care îl avem. Una dintre acestea...

Închide