Netlog

netlogSocializarea este activitatea de căpătâi a omului modern, cu acces permanent la tehnologie. Este aproape imposibil ca, fiind un internaut pasionat, să nu fi aderat la cel puțin una dintre zecile de rețele sociale existente pe piață. Indiferent dacă ne referim la Facebook, Twitter sau LinkedIn, important este să existăm în lumea online și să avem o listă cât mai lungă de prieteni virtuali.

Una dintre rețelele sociale destul de populare, pe plaiurile noastre, este Netlog-ul. Având rădăcini în Belgia, fosta rețea Facebox a împlinit zece ani de existență. Lăudându-se cu peste 90 de milioane de utilizatori, din întreaga lume, Netlog are avantajul de a da frâu liber dorințelor membrilor săi, punându-le la dispoziție o mulțime de opțiuni pentru crearea unui profil pe gustul lor. Fie că vorbim de fotografii, muzică sau de posibilitatea creării unui blog, Netlog le are pe toate acestea. De asemenea, există o mulțime de template-uri gratuite din care utilizatorii îl pot alege pe cel preferat. Rețeaua este utilă și pentru pasionații de jocuri online, Netlog oferind o multitudine de variante de gaming, de la cele sportive, până la cele de strategie. Rețeaua belgiană are și avantajul de a fi disponibilă în peste 40 de limbi, ceea ce este o facilitate pentru utilizatorii nu foarte familiarizați cu limba engleză.

Aderarea la rețeaua Netlog este gratuită, crearea unui cont putând fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Freya Mini

De cele mai multe ori, administratorii restaurantelor au probleme când vine vorba de alegerea unui soft de gestiune potrivit nevoilor...

Închide