WordPress

wordpressDacă omul secolului 21 se poate lăuda cu ceva, acelea sunt opiniile sale. Multe și diverse, despre te miri ce sau cine. Nici nu contează de fapt, care este consistența părerilor, important este ca acestea să fie publice și să ajungă la urechile cât mai multor oameni. De vreme ce numărul de rețele sociale existente pe piață este tot mai mare, și popularitatea celor care scriu frecvent, pe diverse platforme, este într-o creștere vizibilă.

Cel mai familiar nume, dacă ne referim la blog-uri, este cu siguranță WordPress. Orice neinițiat într-ale blogging-ului poate să răsufle liniștit dacă este pus în situația de a administra sau a deține un blog pe această platformă. Pentru că este ușor de folosit și destul de permisiv, în special pe parte de design, WordPress este cu siguranță cea mai cunoscută formă de exprimare online a propriilor opinii, din partea oricărui internaut.

Crearea unui cont pe WordPress este gratuită și similară înregistrării pe orice altă platformă de blog. Mobilitatea elementelor și posibilitățile nenumărate de manevrare a lor după bunul plac este un alt mare avantaj pentru care WordPress și-a câștigat renumele de lider detașat pe piața de blogging.

Cei care doresc să-și transpună gândurile în spațiul virtual își pot crea cont pe WordPress de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
YouTube Downloader HD

Multe materiale video au ajuns să poată fi accesate extrem de simplu, de către oricare dintre noi, prin intermediul Internet-ului....

Închide