Just Delete Me

just_delete_meConexiunile la diverse rețele sociale nu mai sunt de mult o noutate. Orice internaut cu o minimă vechime într-ale navigării în spațiul online este conectat, cu siguranță, la cel puțin un spațiu virtual de socializare. Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn sau 500px sunt doar câteva dintre modalitățile de a interacționa online cu tot felul de necunoscuți care, ulterior, se transformă în prietenii noștri mai mult sau mai puțin virtuali.

Totuși, la un moment s-ar putea să ne dorim să renunțăm la aceste mici plăceri, care ne costă o mulțime de timp și o groază de energie consumată. Nu toate platformele de socializare permit însă ștergerea definitivă a contului. Iar unele dintre acestea fac această activitate atât de greu de îndeplinit, încât suntem tentați, mai degrabă, să renunțăm la a mai șterge contul creat cu ceva timp în urmă. Just Delete Me este un site creat în scopul de a ne lămuri dacă are sau nu rost să ne mai apucăm de eliminarea propriului cont de pe anumite platforme.

Arătând ca un director cu multe link-uri, Just Delete Me are o sumedenie de site-uri în stoc, pe care este foarte probabil să avem deja conturi, iar în dreptul fiecăruia dintre acestea este explicată, mai mult sau mai puțin în detaliu, posibilitatea sau imposibilitatea ștergerii contului personal. Cu un simplu click, suntem redirecționați direct pe site-ul cu pricina, fie pe o pagină unde putem elimina contul, fie pe una care conține explicații cu privire la posibilitatea sau imposibilitatea de a face acest lucru.

Cei care doresc să se familiarizeze cu posibilitățile de ștergere a unora dintre conturile create pe diverse rețele sociale pot accesa platforma Just Delete Me de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
MiXimum

Indiferent de limba vorbită, de țara de proveniență, de nivelul de cultură sau de cercurile în care ne învârtim, muzica...

Închide