HTC G2

htcg2Companiile asiatice, cele care dau de multe ori tonul în ceea ce privește noile tehnologii, nu și-au întins tentaculele doar către publicul select, cu potență financiară, dispus să investească oricât pentru a dispune de cele mai tari gadget-uri. Există și o piață ”low-cost”, poate insuficient exploatată în ultima perioadă, dar care se pare că a devenit ținta celor de la HTC. Compania taiwaneză, deși în trend prin lumea pasionaților de tehnologie, se pregătește să scoată pe piață un telefon mai puțin dotat din punct de vedere al calităților tehnice, dar care își păstrează totuși titulatura de ”smartphone”.

Cu numele provizoriu de G2, noul telefon HTC va dispune de un procesor cu un singur nucleu la 1.0 GHz, 512 MB de memorie RAM, 4 GB de memorie internă și sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ecranul touchscreen va avea diametrul de 3.5 inchi și o rezoluție de 320 x 480 pixeli, iar camera principală va beneficia de 5 MP. Capacitatea bateriei va fi de 1400 de mAh, iar conectivitatea se va realiza prin sistemele Bluetooth și Wi-Fi.

Atât data lansării, cât și prețul lui HTC G2, sunt încă o necunoscută pentru publicul larg.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
FL Studio

Atunci când suntem copii ne fascinează aproape orice: sunetele, culorile, magia, astrele. Cu timpul, dezvoltându-ne și cunoscând lucruri și oameni...

Închide