Lucrezi pe șantier și ai nevoie de un laptop care să reziste? Panasonic Toughbook CF-F9 este soluția

Cei care lucrează pe șantier știu ce înseamnă să cari după tine un laptop. Practic, nu ești niciodată sigur că la final de zi te vei întoarce cu el funcțional atâta timp cât mediul înconjurător nu este deloc benefic utilizării unui astfel de dispozitiv.

În orice moment poate să îți cadă de pe masa improvizată pe care l-ai așezat, în orice moment se poate pune ploaia și bineînțeles că evenimentul te prinde pe coclauri, nu lângă laptop. Să nu mai zic de cantitățile de praf care sunt aspirate de laptop.

Așadar, pe șantier ai nevoie de un laptop care să reziste iar Panasonic Toughbook CF-F9 este soluția perfectă. Vom prezenta în detaliu acest laptop în cele ce urmează.Panasonic Toughbook CF-F9

Specificații Panasonic Toughbook CF-F9

Display: 14,1 inch, mat, WXGA+, 1440 x 900

Procesor: Intel Core i5-520 ; 2,40ghz, 3mb cache

HDD: 320 GB

Memorie RAM: 4 GB  DDR3

Video: Video Intel HD Graphics

Porturi: 1x USB 3.0, 3x USB 2.0, 1 VGA, 1 x RJ-45, RJ-11

Greutate: 1,63 KG

Discutăm așadar despre un laptop cu carcasă din magneziu, rezistent la șocuri și la apă, ultra ușor, destinat celor care lucrează pe șantier. O să continuăm discuția prin a preciza X motive pentru care ar trebui să cumperi un Panasonic Toughbook CF-F9 în cazul în care ai nevoie de un laptop foarte rezistent, pentru condiții vitrege de muncă.

Panasonic Toughbook CF-F91

5 motive să cumperi un Panasonic Toughbook CF-F9 dacă lucrezi pe șantier

  1. Prețul este foarte bun dacă optezi pentru varianta refurbished. Laptopul poate fi cumpărat cu garanție 36 de luni pentru mai puțin de 2000 de lei. Un laptop nou de asemenea calibru te face să scoți din buzunare peste 1500 euro. Nu știu ce salarii au inginerii români prin țară, însă cu siguranță e cu cântec atunci când vine vorba despre un laptop noi destinat lucrului pe șantier.
  2. Puterea de procesare este destul de bună. Procesorul i5-520 din acest laptop îl recomandă celor care au nevoie de un simplu laptop de șantier, întrucât furnizează suficientă putere de procesare aplicațiilor de bază. Cu 4 GB DDR3, unitate optică DVD și un HDD protejat de șocuri, Panasonic Toughbook CF-F9 reușește să ofere inginerilor exact ceea ce au nevoie pentru desfășurarea activității fără probleme.
  3. Poate fi transportat în siguranță. Laptopul are un mâner super interesant, care îl transformă practic într-o valiză. Ce e mai ușor de scăpat din mână? Un laptop pe care îl apuci anapoda sau unul cu mâner? Ei bine, întotdeauna am militat pentru mobilitate și utilitate, iar această funcție implementată de cei de la Panasonic reușește să aducă laptopul în prim plan pentru cei care au nevoie de siguranță.
  4. Îți oferă protecția necesară. Rezistă la șocuri și la apă. După cum spuneam mai sus, șantierele sunt niște locații în care improvizația este la ea acasă și din păcate, accidentele se pot întâmpla în orice moment din această cauză. Este o investiție destul de bună dacă stai să te gândești ce se poate întâmpla dacă pui laptopul pe masă și o ia la vale printre pietre, țevi, lemne, etc.
  5. Windows 10 gratuit. Dacă alegi să cumperi acest laptop refurbished de la diabloscimputer.ro, o să primești și licență pentru Windows 7 Pro. Ce înseamnă asta? Înseamnă Windows 10 gratuit, întrucât sistemul de operare se acordă gratuit celor care au deja o licență de Windows 7 sau Windows 8.1. Puteți verifica oferta celor de la diabloscomputer accesând butonul de mai jos.

Panasonic Toughbook CF-F92

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
binning
Loteria procesoarelor sau cum poți ajunge să cumperi un procesor Intel Core i5 la preț de Intel Core i3 (BINNING)

Indiferent cât de avansată ar fi tehnologia, în acest moment nu permite producerea procesoarelor identice pe bandă rulantă. Memoriile RAM...

Închide