3 laptopuri second hand de maxim 600 de lei desinate lucrului la birou (mai 2016)

Atunci când vine vorba despre munca de birou, știm cu toții că nu există prea multe motive să investești în calculatoare puternice și scumpe. În 90% din cazuri, te vei putea folosi bine mersi de laptopuri second hand ori unități desktop second hand, ieftine și foarte accesibile mai ales dacă ești la început de drum cu mica ta companie. Astfel, în cele ce urmează o să prezentăm 3 laptopuri second hand de maxim 600 de lei care vor face față muncii de birou în 2016.

3 laptopuri second hand de maxim 600 de lei desinate lucrului la birou (mai 2016)

 1. Dell Latitude E4300 – este un laptop de 13.3 inch, perfect după părerea mea atunci când vine vorba despre munca de birou. Am avut laptopuri de 14 inch, am avut de 15.6 inch și din proprie experiență vă spun că cele de 14 inch și sub sunt cele mai bune pentru Office, pentru munca de birou, întrucât sunt foarte ușor de transportat. Sunt foarte ușoare. Ceea ce îl face recomandarea noastră nr.1 este procesorul, un Intel Core 2 Duo SP9400 la 2.4 Ghz cu atenție, 6 MB Cache. De asemenea, vine la pachet cu 4 GB DDR3. Astăzi nu vom prezenta nimic pe DDR2 întrucât ne încadrăm în bugetul de 600 de lei cu tehnologie mai nouă. Puteți vedea detaliile în imaginea de mai jos.
  laptopuri second hand

  Dell Latotude E4300

  Dell Latitude E4300

 2. Lenovo ThinkPad R400 – rămânem în zona celor 14 inch deocamdată și vă prezentăm un laptop de la Lenovo de data asta. Puțin mai mare ca dimensiune față de Dell Latitude E4300, acest ThinkPad R400 are fix 14 inch dar din nou găsim un procesor foarte bun: Intel Core 2 Duo P8600 la 2.4 Ghz cu 3 MB Cache. Insist pe acest tip de laptopuri, mici și cu procesoare puternice întrucât sunt cele mai recomandate pentru o muncă office destul de solicitantă. Chiar dacă sunt dispozitive la mâna a doua cam vechi, își vor face treaba cu brio și în prezent pentru că la vremea când au apărut pe piață au fost echipate cu cele mai puternice procesoare. Este tot pe DDR3, și are 2 GB RAM. Specificațiile complete mai jos.
  Lenovo ThinkPad R400

  Lenovo ThinkPad R400

  Lenovo ThinkPad R400

 3. Fujitsu Siemens LIFEBOOK E8420 – primul laptop full size din acest top 3, de 15.4 inch mai exact. Am zis să fie și puțină varietate pentru că nu toată lumea iubește display-urile mici. Există foarte mulți care doresc pur și simplu un laptop mare pe care nu au de gând să-l ia acasă de la birou. Acesta va sta permanent pe biroul de la muncă. În acest caz, recomand cu ardoare un Fujitsu Siemens. Am avut la muncă echipamente de-ale lor pe care le țineam pornite non stop și au funcționat fără probleme ani de-a rândul. Așadar, pentru fiabilitate și pentru dimensiune mai mare, recomand acest LIFEBOOK E8420 de 15.4 inch, cu un procesor de asemenea P8700 la 2.53 Ghz și 3 MB Cache. Vedeți specificațiile complete mai jos.
  Fujitsu Siemens LIFEBOOK E8420

  Fujitsu Siemens LIFEBOOK E8420

  Fujitsu Siemens LIFEBOOK E8420

Cam acestea ar fi cele 3 recomandări ale mele pentru luna mai a acestui an, 2016, sau mai bine zis pentru prima jumătate a anului. Nu cred că o să apară până în iunie prin ofertele online laptopuri mai bune de cât acestea în marja de preț maxim 600 de lei.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
barcode
Te-ai întrebat vreodată cum funcționează codurile de bare? Dar un cod QR?

Codurile de bare sunt printre noi de zeci de ani și reprezintă una dintre invențiile ce au revoluționat pur și...

Închide