Jux

juxComunicarea online s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani, astfel că modalitățile de transformare a conversațiilor face-to-face în tot felul de postări pe rețelele sociale și-au sporit considerabil numărul. Nu doar cu ajutorul lui Facebook, Twitter, Pinterest sau Instagram putem împărtăși prietenilor virtuali experiențele noastre de zi cu zi.

Jux este o platformă gratuită, asemănătoare unui blog, care permite atât postarea de articole, cât și de galerii de imagini. Deși oarecum diferită față de site-urile cu același profil, dacă ne referim la panoul de administrare a postărilor, Jux oferă un design modern tuturor internauților care doresc să-și creeze un mini-site personalizat. Nici tehnologia responsive n-a fost dată uitării de către creatorii lui Jux, utilizatorul având garanția că blog-ul pe care îl deține se va vedea la fel de bine atât pe un laptop, cât și pe o tabletă sau un smartphone. Cei care doresc să se folosească de Jux pentru a-și promova fotografiile, trebuie să știe că site-ul oferă și opțiunea de editare a pozelor, cu ajutorul unor filtre extrem de plăcute ochiului.

Platforma de blogging Jux poate fi accesată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Citește articolul precedent:
WaveShop

Probabil că toți pasionații de cluburi, înnebuniți după ritmurile dinamice pe care cei mai iscusiți dintre DJ reușesc să le...

Închide