Reduceri de pana la -90% de Cyber Weekend la Diablos Computer

 

Așa cum spune tradiția comerțului online, imediat după Black Friday urmează Cyber Monday, încă o zi plină cu reduceri care precede Ziua Recunoștinței.

În urma reacțiilor pozitive pe care le-am primit din partea clienților cu ocazia desfășurării campaniei de Black Friday 2017, revenim cu o nouă campanie, cu reduceri la fel de substanțiale, pe care o botezam Cyber Weekend!

Prin campania Cyber WeekendDiablos Computer dorește să ofere clienților care nu au reușit să își comande în timp util produsele dorite o nouă șansă de a le achiziționa.

Ca de fiecare dată, ne dorim ca întreg procesul de comandă să fie unul simplu, bine stabilit, iar interacțiunea cu site-ul să fie cât mai ușoară și rapidă, motiv pentru care în perioada 24 – 26 noiembrie, site-ul nostru va găzdui o pagină special creată pentru reducerile de Cyber Weekend.

Înainte de a desfășura campania propriu zisă, avem câteva mențiuni și câteva sfaturi pentru voi. În primul rând toate produsele din site vor beneficia de reduceri în timp ce produsele listate pe pagina dedicată vor avea reduceri speciale. Vă recomandăm să intrați periodic pe site deoarece produsele din pagina dedicată vor fi rotite pe parcursul celor trei zile de campanie.

Cum să te pregătești înainte de Cyber Weekend?

  • Dacă nu ai cont pe site-ul nostru iți sugerăm să intri pe www.diabloscomputer.ro și să iți înregistrezi unul chiar acum.
  • Pentru a evita erorile neplăcute, asigura-te că adresa de livrare și numărul de telefon sunt setate corect în cont.
  • Nu pierde vremea cu apeluri telefonice deoarece rețelele mobile vor fi suprasolicitate. Comandă online! Este mult mai simplu și mai rapid.
  • Evită drumurile inutile! Tot ce trebuie să faci este să selectezi livrarea prin curierul preferat iar de transport ne ocupam noi. Comanda va fi livrată în cel mai scurt timp posibil.

Mai trebuie să facem trei mențiuni:

  • În perioada campaniei punctele de loialitate și voucherele de reducere nu se vor cumula cu reducerile din site. Nu vă speriați, punctele de loialitate se dau în continuare, însă nu pot fi utilizate în perioada campaniei.
  • Reducerile aferente clienților Gold și Silver nu se vor cumula cu reducerile din site, fiind aplicată doar reducerea valabilă în campania de Cyber Weekend.
  • Prețurile nu sunt negociabile în perioada campaniei de Cyber Weekend. Prețurile afișate pe site sunt finale.

Nu uita, pregătește-te din timp! Reducerile de Cyber Weekend vor intra pe site începând de joi noapte iar toate comenzile efectuate în perioada 24 – 26 noiembrie 2017 vor beneficia de reducerile aferente.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Subțire, elegant și ultraportabil – HP EliteBook Folio 9470M

Subțire, elegant și ultraportabil. Așa putem descrie, în numai câteva cuvinte, laptopul-ul HP EliteBook Folio 9470M al cărui nume i...

Închide