Te așteptăm cu super reduceri de Black Friday în perioada 17 – 19 noiembrie

Black Friday la Diablos Computer in perioada 17 - 19 noiembrie 2017.

În urmă cu 7 ani a avut loc prima ediție de Black Friday, care a luat prin surprindere atât clienții magazinelor cât și o mare parte dintre acestea, nefiind pregătite pentru un asemenea fenomen de amploare. În cursul anilor lucrurile au evoluat, fenomenul a devenit din ce în ce mai spectaculos și extrem de așteptat atât de către retaileri dar mai ales de către clienții care speră să-și achiziționeze produsele mult dorite la prețuri avantajoase.

Anul acesta, Diablos Computer vine în ajutorul clienților, atât a celor existenți cât și a celor noi, organizând o serie de reduceri speciale pentru Black Friday. Deoarece ne dorim ca întreaga experiență să fie cât mai ușoară iar procesul de comandă să fie unul simplu, în perioada 17 – 19 noiembrie, site-ul nostru va găzdui o pagină special creată pentru reducerile de Black Friday.

Surprizele nu se opresc aici și nici ofertele! După cum v-am obișnuit, toate produsele din site vor beneficia de reduceri substanțiale, iar cele listate pe pagina dedicată vor avea reduceri speciale. Vă recomandăm să fiți cu ochii pe site deoarece produsele din pagina dedicată vor fi rotite pe parcursul celor trei zile de campanie.

Suntem siguri că nu iți dorești să pierzi produsele aflate la ofertă tocmai de Black Friday, motiv pentru care venim cu niște sugestii simple:

  • Pregătește-te din timp! Dacă nu ai cont pe site-ul nostru iți sugerăm să intri pe www.diabloscomputer.ro și să iți înregistrezi unul chiar acum. Doar nu vrei să pierzi vremea cu înregistrarea în momentul campaniei, riscând să ratezi produsele mult dorite.
  • Pentru a evita erorile neplăcute, asigura-te că adresa de livrare și numărul de telefon setate în cont sunt corecte.
  • Comandă online! Suntem în secolul vitezei unde informația online ajunge oriunde în mai puțin de o secundă. Nu pierde vremea cu apeluri telefonice deoarece rețelele mobile vor fi suprasolicitate.
  • Evită drumurile inutile! Online este mai simplu și mult mai rapid. Tot ce trebuie să faci este să selectezi livrarea prin curierul preferat iar de transport ne ocupam noi. Acum poți să aștepți relaxat, deoarece comanda va fi livrată în cel mai scurt timp posibil.

Mai trebuie să facem două mențiuni:

  • În perioada campaniei punctele de loialitate și voucherele de reducere nu se vor cumula cu reducerile din site. Nu vă speriați, punctele de loialitate se dau în continuare, însă nu pot fi utilizate în perioada campaniei.
  • Reducerile aferente clienților Gold și Silver nu se vor cumula cu reducerile din site, fiind aplicată doar reducerea valabilă în campania de Black Friday.

Nu uita, pregătește-te din timp! Reducerile de Black Friday vor intra pe site începând de joi noapte la 23:59 iar toate comenzile efectuate în perioada 17 – 19 noiembrie 2017 vor beneficia de prețuri speciale.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Calculator Dell OptiPlex 7010 MT #1
Review Dell OptiPlex 7010 MT – robust, rezistent si configurabil

Gama OptiPlex 7010 de la Dell este extrem de interesantă și vine în 4 versiuni de form factor: mini-tower, desktop,...

Închide