In Decembrie la Diablos Computer este Luna Cadourilor!


Pentru cei mai mulți dintre noi, luna decembrie este o lună plină de veselie, când familia se reunește sub un singur acoperiș iar atmosfera este înmiresmată cu miros de cozonac, portocale și bunătățile pregătite pentru masa de Crăciun.

Luna decembrie este reprezentativă nu doar din punctul de vedere al tradiției cât și al obiceiurilor și gesturilor pe care le facem. Pentru cei mici este o lună pe care nu și-o pot imagina fără cadouri, fiind cunoscută și ca “Luna Cadourilor”.

Majoritatea dintre noi începem să ne pregătim din timp și să le cautam cadouri celor dragi. Tocmai de aceea, la Diablos Computer ne-am gândit exact la acest lucru, motiv pentru care toată luna decembrie vom aplica o reducere de -10% la toate produsele din site.

Pentru că ați fost cuminți tot anul, pagina cu produse la ofertă va cuprinde și mai multe reduceri substanțiale, ca pentru buzunarul Moșului.

Astfel, dacă aveți un produs preferat pe care intenționați să îl achiziționați, vă recomandam să fiți cu ochii pe site deoarece reducerile speciale vor fi rotite periodic în pagina cu produse la ofertă.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Review monitor LCD profesional Philips BDL3221V 32 inch

Astăzi avem un invitat ceva mai greu, atât la propriu cât și la figurat, PHILIPS BDL3221V, un monitor LCD profesional...

Închide