Review monitor LCD profesional Philips BDL3221V 32 inch

Astăzi avem un invitat ceva mai greu, atât la propriu cât și la figurat, PHILIPS BDL3221V, un monitor LCD profesional de 32 inch cu o carcasă extrem de solidă și robustă ce excelează la capitolul conectivitate, fiind ideal pentru instalarea în spatii comerciale și publice.

Carcasa monitorului este realizată integral din metal și oferă atât o durabilitate mare cât și protecție sporită împotriva vandalizării. Toată suprafața acestuia este acoperită de o vopsea anodizata ce îl protejează împotriva zgârieturilor iar tematica all black îi oferă un aspect foarte profesional.

Spatele este realizat dintr-un grilaj metalic ce permite aerului să circule prin fenomenul de convecție naturală iar într-o parte și alta a carcasei exista două mânere pliabile pe care le folosim atunci când transportam monitorul. De asemenea, tot pe spate regăsim 12 filete care fac parte din sistemul de prindere al monitorului, fiind compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm.

Pe laterala din dreapta regăsim 7 butoane fizice prin care avem acces la meniul monitorului însă controlul acestuia se mai poate face în două moduri, fie printr-o telecomandă sau alt dispozitiv cu infraroșu, ca de exemplu un telefon mobil, fie prin intermediul protocolul de rețea RS232 ce poate preveni controlul neautorizat atunci când monitorul este într-un spațiu public.

În ceea ce privește conectivitatea, monitorul dispune de o multitudine de porturi și conectori, astfel, de la stânga la dreapta, pe spate regăsim următoarele:

 • 4 conectori de tip clemă la care putem conecta o pereche de boxe externe
 • O Ieşire VGA
 • Un port DVI-D cu HDCP de intrare
 • O un port VGA de intrare
 • Un port RS232 de intrare si unul de iesire
 • O intrare audio pentru jack de 3.5 mm
 • Două intrari RCA
 • Iesiri RCA de tip Compozit
 • Două iesiri RCA pentru audio
 • Si o mufă SCART

Pe laterala din stânga mai regăsim:

 • două intrări RCA pentru semnalul audio
 • un CVBS
 • un conector S-Video
 • o ieșire de 3.5 mm pentru caști

După cum spuneam, ecranul este de tip LCD iar diagonala acestuia este de 32 inch. Rezoluțiile optime de funcționare sunt 1360 x 768 pixeli respectiv 1280 x 768 pixeli, imaginile sunt redate cât se poate de clar, culorile sunt vivide iar unghiurile de vizualizare de peste 170 grade.

Monitorul dispune și de funcție de Picture in Picture, scanare progresiva, filtru 3D de tip pieptăne, un timp de răspuns de 8 milisecunde și polarizator anti-reflexie.

Ar mai fi multe de spus despre monitorul LCD profesional PHILIPS BDL3221V pe care îl puteți achiziționa din magazinul nostru, de exemplu interconectarea mai multor astfel de monitoare, utilizarea în spatiile publice și multe alte circumstanțe de utilizare, însă prezentarea noastră se încheie aici.

Dacă vă interesează un monitor cu o altă diagonală puteți consulta oferta nostră de monitoare second hand de pe site.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Reduceri de pana la -90% de Cyber Weekend la Diablos Computer

  Așa cum spune tradiția comerțului online, imediat după Black Friday urmează Cyber Monday, încă o zi plină cu reduceri...

Închide