HP EliteBook 2560p – portabilitate fără limite

HP EliteBook 2560p a fost conceput ca fiind un laptop de business de dimensiuni reduse, destinat îndeosebi celor care călătoresc mult și au nevoie să lucreze chiar și atunci când nu se află la birou, fără limitări în ceea ce privește conectivitatea.

Construcție

Carcasa lui EliteBook 2560p este foarte rezistentă și îmbină elemente din plastic cu un sașiu din aluminiu cu finisaje foarte bune iar greutatea acestuia este de HP EliteBook 2560p cântărește 1.96 kg.

Design-ul este minimalist, am putea spune ușor industrial, cu linii bine definite și colțuri drepte. Costrucția parții superioare, unde regăsim tastatura și touchpad-ul pare să fie de tip unibody si este confecționată din aliaj de aluminiu.

HP EliteBook 2560p - vedere superioara tastatura si touchpad

HP EliteBook 2560p – vedere superioara tastatura si touchpad

Tastatura este de tip chiclet și nu dispune de iluminare cu led-uri însă ergonomia este neașteptat de bună. Tastele se află la același regim de înălțime cu palm restul, cursa acestora este foarte scurtă iar la jumătate regăsim un point stick foarte precis.

La fel de precis este și touchpad-ul, care este acoperit de un coating fin, ușor cauciucat și destul de generos în privința suprafeței de lucru. Deasupra și sub acesta regăsim 4 butoane fizice care incorporează funcțiile mouse-ului.

Configurație

Ecranul măsoară diagonala de 12.5 inch este de tip TN in rezoluție 1366 cu 768 de pixeli, suprafața acestuia este mată, cu foarte puține reflexii nedorite, culorile sunt vivide iar contrastul este mare. Unghiurile de vizualizare puteam fi ceva mai mari, însă per total experiența vizuală este una bună.

HP EliteBook 2560p - vedere generala ecran

HP EliteBook 2560p – vedere generala ecran

Modelul din prezentarea noastră dispune de o configurație bazată pe un procesor Intel Core i5-2520M cu 2 nuclee și 4 thread-uri, capabil să atingă viteze de lucru de 3.2 GHz, o memorie RAM de 4 GB DDR3, un spațiu de stocare asigurat de un hard disk de 320 GB și un accelerator grafic Intel HD 3000 integrat în procesor.

In magazinul nostru găsiți mai multe configurații ale acestui model care vin echipate cu procesoare i5-2450M și i7-2620M, cu 4 respectiv 8 GB de memorie RAM.

In rest, EliteBook 2560p mai este dotat cu webcam HD și două microfoane stereo integrate în rama ecranului, un senzor de lumină și un key light care are rolul de ilumina tastatura noaptea.

HP EliteBook 2560p - webcam hd, senzor ambiental, key light

HP EliteBook 2560p – webcam hd, senzor ambiental, key light

Conectivitate și porturi

De asemenea, laptop-ul dispune de modul Bluetooth 2.0 cu EDR, modul wireless in standardele b/g/n, modul de date HSPA+, unitate optică de tip DVD Writer, SmartCard reader, ExpressCard34 si cititor de card-uri SD.

Pe laterala din stânga regăsim mufa pentru alimentare alături de un port de retea LAN gigabit.

HP EliteBook 2560p - laterala stanga

HP EliteBook 2560p – laterala stanga

Pe laterala din dreapta un jack audio de 3.5 mm, un DisplayPort, un USB3.0/eSATA, un mini conector pentru Docking și un Kensington Lock.

HP EliteBook 2560p - laterala dreapta

HP EliteBook 2560p – laterala dreapta

Iar pe spate regăsim un port VGA și două porturi USB 2.0.

HP EliteBook 2560p - laterala inferioara spate

HP EliteBook 2560p – laterala inferioara spate

Capacul din spate se scoate extrem de ușor prin glisarea sistemului de blocare și ne oferă acces la sloturile pentru memoriile ram, slot-ul pentru unitățile de stocare, modulul wireless, unitatea optica, ventilator și procesor.

HP EliteBook 2560p - rami, hdd, ventilator, odd

HP EliteBook 2560p – rami, hdd, ventilator, odd

Baterie și autonomie

Bateria este de tip Lithium-ion cu 6 celule, are o capacitate de 55 Wh iar în testele noastre a asigurat o autonomie de circa 3 ore de utilizare intensă. Mai exact, browsing web, Youtube, Facebook, aplicații uzuale de birou și redactarea acestei prezentări pe care o încheiem aici.

Laptop-ul HP EliteBook 2560p poate fi achiziționat din magazinul nostru, în categoria de laptop-uri second hand cu i5, unde puteți găsi și alte modele ale altor producători.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Dell Latitude E5430 - vedere generala #2
Review Dell Latitude E5430 – laptop premium cu utilizare versatilă

Comercializat sub deviza de laptop premium, Dell Latitude E5430 încearcă să ofere o balanță perfectă intre performanță și mobilitate. Pentru...

Închide