Review calculator All-in-One HP TouchSmart 600

In ceea ce privește inovația, atât în materie de design cât și tehnologică, HP au făcut mereu progrese și s-au impus pe piață. Astăzi avem plăcerea de a vă prezenta un sistem de tip All-in-One, mai exact, modelul HP TouchSmart 600, un calculator de tip media center, menit să satisfacă toate necesitățile consumatorilor de conținut multimedia.

Configurație

Ecranul acestuia măsoară diagonala de 23 inch, iar panelul implementat, deși nu este IPS ci TN cu iluminare LED, rulează la o rezoluție de 1920 cu 1200 pixeli, are culori foarte vivide și unghiuri de vizualizare mari, de pana la 170 grade. Iar dacă asta nu era destul, implementează și un touchscreen multi touch.

La interior ascunde un procesor din prima generație de la Intel, mai exact un Core i3-330M, cu 2 nuclee si 4 thread-uri, tactat la 2.13 GHz. Acesta este ajutat din urma de 2 module de memorie DDR3 de cate 2 GB fiecare iar spațiul de stocare este asigurat de un hard disk foarte generos, cu o capacitate de 1 TB. In site-ul nostru găsiți și o a doua configurație, dotată cu un procesor Intel Core 2 Duo T6400.

All in One HP TouchSmart 600 - vedere din spate

All in One HP TouchSmart 600 – vedere din spate

Dacă vi se pare prea puțină memorie, stați fără griji, chipsetul Intel G41 al plăcii de bază poate susține până la 8 GB de memorie RAM DDR3 la 800 și 1066 MHz.

Dotări binevenite

Și dacă tot am menționat de conținut multimedia, calculatorul all-in-one HP Touchsmart 600 dispune de 2 difuzoare stereo de cațe 2 watti fiecare și de o placă de sunet Beats Audio, dar si un webcam HD situat în rama ecranului.

All in One HP TouchSmart 600 - webcam HD

All in One HP TouchSmart 600 – webcam HD

Conectivitate

In ceea ce privește conectivitatea, pe lângă conexiunea la rețea prin cablu LAN, sistemul mai dispune de wireless în standardele b/g/n draft dar și un modul Bluetooth 2.1

Porturi

Pe laterala din stânga regăsim două jack-uri audio de 3.5 mm pentru caști și microfon alături de două porturi USB 3.0 și de un comutator care activează o bară luminoasa cu LED-uri albastre, situată între ecran și sistemul audio.

All in One HP TouchSmart 600 - laterala stanga

All in One HP TouchSmart 600 – laterala stanga

Tot pe laterala din stânga, însă pe partea din spate, regăsim o intrare HDMI și 3 mufe RCA alături de un buton care schimbă sursa de semnal video.

All in One HP TouchSmart 600 - laterala dreapta intrari video

All in One HP TouchSmart 600 – laterala dreapta intrari video

Puțin mai jos regăsim un panou lateral care ascunde 3 porturi USB 2.0, un port de rețea LAN gigabit, o ieșire SPDIF, o ieșire audio stereo de 3.5 mm, o mufă de intrare pentru semnal TV analogic și digital, o mufă pentru S-Video, o intrare audio și un conector pentru senzor IR.

All in One HP TouchSmart 600 - porturi laterala stanga

All in One HP TouchSmart 600 – porturi laterala stanga

Pe laterala din dreapta regăsim butonul de power, un buton pentru setările display-ului, două butoane pentru volume și unul de mute.

All in One HP TouchSmart 600 - laterala dreapta

All in One HP TouchSmart 600 – laterala dreapta

Concluzii

Din păcate nu dispunem de o conexiune analogică sau digitală pentru a testa funcția de TV, însă putem spune cu certitudine că sistemul all-in-one HP Touchsmart 600 chiar ne-a dat pe spate. In ceea ce privește funcționalitatea, este ireproșabila, design-ul este extrem de plăcut, touchscreen-ul face o adiție plăcuta iar sunetul este excepțional.

Scurta noastră prezentare se termina aici, însă HP TouchSmart 600 poate fi achiziționat din site-ul nostru, din categoria de calculatoare all in one second hand, unde puteti gasi o varietate de alte modele.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HP Elitebook 8570 - vedere generala #1
Review HP Elitebook 8570p – construcție robustă cu un aer de business

Mare și solid, Elitebook 8570p ne întâmpină cu o construcție robustă și cu un aer de business ce își face...

Închide