Review HP Elitebook 8570p – construcție robustă cu un aer de business

Mare și solid, Elitebook 8570p ne întâmpină cu o construcție robustă și cu un aer de business ce își face simțită prezența imediat ce deschidem capacul în sus.

Construcție

Carcasa invocă profesionalism din orice unghi, fiind practic acoperit în aliaj de aluminiu, care respectă standardul MIL-STD 810G, fiind rezistent la praf, umiditate, vibrații, căzături accidentale și temperaturi înalte.

În privința designului nu găsim nimic special, însă nici nu este cazul, fiind vorba de un laptop high end orientat către business. Muchiile sunt drepte, cu elemente distinctive ale seriei Elitebook, cum ar fi logo-ul HP situat central, layout-ul tastaturii și touchpad-ul.

HP Elitebook 8570 - elemente generale de design

HP Elitebook 8570 – elemente generale de design

Și dacă tot am menționat de tastatură, aceasta este de tip chiclet în format full size cu tastatura numerică, dispune de un point stick foarte responsive și de un touchpad foarte generos care Încorporează 4 butoane pentru funcțiile mouse-ului.

Configurație

Modelul testat de noi dispune de un ecran TN LED de 15.6 inch care rulează la o rezoluție nativă de 1600 x 900 pixeli. Culorile sunt foarte vivide, panoul reproducând 97% din spectrul sRGB, contrastul este bun iar luminozitatea este mare, de circa 300 cd/m².

HP Elitebook 8570 - capac inferior scos - vedere componente

HP Elitebook 8570 – capac inferior scos – vedere componente

La interior ascunde o configurație puternică bazată pe un procesor Intel i5-3230M cu 2 nuclee și 4 thread-uri, capabil să atingă viteze de 3.20 GHz, 4 GB memorie ram DDR3, un hard disk de 500 GB și o placă video integrată Intel HD 4000.

Conectivitate și porturi

În ceea ce privește restul dotărilor, Elitebook 8570p este echipat cu modul Bluetooth 4.0 low energy, modul wireless în standardele b/g/n, webcam HD alături 2 microfoane stereo și un keylight foarte luminos, toate cele 3 fiind integrate în rama ecranului.

HP Elitebook 8570 - webcam, microfoane si keylight

HP Elitebook 8570 – webcam, microfoane si keylight

Pe laterala din stânga regăsim două porturi USB 2.0, cititorul de cardul SD, un port Firewire 400, un combo USB/eSata, un port VGA, un ExpressCard/54 si Smart Card Reader.

HP Elitebook 8570 - laterala stanga

HP Elitebook 8570 – laterala stanga

Pe laterala din dreapta sunt și spuse două jack-uri audio de 3.5 mm pentru casti si microfon, doua porturi USB 3.0, unitatea optica, un port de rețea LAN gigabit si un Kensington lock.

HP Elitebook 8570 - laterala dreapta

HP Elitebook 8570 – laterala dreapta

Pe spate regăsim un port serial, mufa pentru alimentare și un DisplayPort.

HP Elitebook 8570 - laterala spate

HP Elitebook 8570 – laterala spate

Baterie și autonomie

Bateria este li-ion cu 6 celule, are o capacitate de 55 Whr și asigură cu ușurință o autonomie de cel puțin 2 ore în condiții de utilizare intensă. Trebuie menționat că este un laptop destul de voluminos, cu o greutate de circa 2.9 kg, măsurând 34 mm în cel mai gros punct.

Aici se încheie scurta noastră prezentare asupra laptopului HP Elitebook 8570p, produs ce poate fi achiziționat din magazinul nostru, din categoria de laptopuri second hand cu i5 unde puteți găsi și alte modele ale altor producători.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Review Sistem POS Wincor Beetle M-II Plus G41 cu touchscreen BA72 12 inch si display client BA63

Prezentarea de astăzi este dedicată unui sistem POS extrem de bine dotat, realizat de către Wincor Nixdorf și anume, modelul...

Închide