Review Sistem POS Wincor Beetle M-II Plus G41 cu touchscreen BA72 12 inch si display client BA63

Prezentarea de astăzi este dedicată unui sistem POS extrem de bine dotat, realizat de către Wincor Nixdorf și anume, modelul Beetle M-II Plus G41.

Acesta dispune de o unitate desktop de dimensiuni reduse, un monitor cu touchscreen de 12 inch și de un display VFD pentru afișarea diferitelor informații comerciale.

Configurație sistem POS Wincor Beetle M-II Plus G41

Unitatea este foarte bine construită, dispune de un form factor proprietar Wincor și găzduiește o placă de bază cu chipset Intel G41 Express.

Placa de baza Wincor Nixdorf G41

Placa de baza Wincor Nixdorf G41

Pe placa de bază regăsim montat un procesor Intel Core 2 Duo E7400 cu 2 nuclee capabile să ruleze la viteze de 2.8GHz, 2GB de memorie RAM DDR3, placa dispunând de 2 sloturi care acceptă maxim 4GB DDR3 în 800 respectiv 1066MHz, un hard disk de 160GB SATA și un accelerator grafic Intel GMA X4500HD căruia ii putem partaja până la 1GB din memoria RAM.

Porturi disponibile POS Wincor Beetle M-II Plus G41

În ceea ce privește porturile și conectivitatea, POS-ul Wincor Beetle M-II Plus G41 dispune de următoarele:

Pe panelul din spate, de la stânga la dreapta, regăsim: 1 jack de 3.5 mm pentru microfon, un PS 2 pentru mouse și/sau tastatură, un port serial COM1 standard, un port RJ10 pentru remote management, un jack audio de 3.5 mm pentru conectarea unui sistem audio, 2 porturi USB powered la 12 volți, un port USB powered la 24 volți, încă 3 porturi seriale (COM 2, 3 și 4) powered pentru conectarea diferitelor periferice, precum case de marcat și scanere, un port DVI-I, un port DVI-D cu suport PLink, un port de rețea lan gigabit și două porturi USB 2.0.

Wincor Beetle M-II Plus G41 - porturi panel IO spate

Wincor Beetle M-II Plus G41 – porturi panel IO spate

Sursa dispune o alimentare la 220 volți, o ieșire DC de 24 volți cu 3pini pentru casa de marcat si de un port RJ12 pentru conectarea unui sertar de bani, iar frontal, langa butonul de power, regăsim încă 2 porturi USB 2.0 normale.

 Wincor Beetle M-II Plus G41 - porturi panel IO fata

Wincor Beetle M-II Plus G41 – porturi panel IO fata

Monitor touchscreen Wincor BA72A-2 de 12.1 inch

Monitorul este tot Wincor, modelul BA72A-2. Diagonala acestuia este de 12.1 inch, alimentarea se face direct prin intermediul conexiunii PLINK, vine pre calibrat din fabrică și rulează la o rezoluție de 800 x 600 pixeli. Luminozitatea acestuia este de circa 300 cd/m2, panoul este LCD cu iluminare pe tuburi CCFL iar touchpad-ul implementat este de tip rezistiv și este realizat de către 3M.

Afisaj secundar de tip VFD Wincor BA63

Cel de al doilea display este Wincor BA63, un afișaj de tip VFD unde pot fi afișate diferite informații comerciale către clienți, precum prețul unui produs, totalul de plată sau chiar un mesaj personalizat. Acesta este capabil să afișeze mesaje pe 2 rânduri cu maxim 20 de caractere pentru fiecare rând.

Display client Wincor BA63

Display client Wincor BA63

In ceea ce privește software-ul necesar, sistemul rulează fără probleme pe Windows și Linux, atât pe 32 biți cât și 64 biți, excepție făcând Windows 10 unde touchscreen-ul crează ceva probleme.

Scurta noastră prezentare se termină aici, însă nu înainte de a concluziona că Wincor Beetle M-II Plus G41 alături de monitorul Wincor BA72A-2 și display clientul BA63 este un sistem POS complet, ideal pentru orice tip de business din HoReca si Retail, cu o configurație destul de bună care poate face față oricărui scenariu de uz.

Produsul poate fi achiziționat din categoria de sisteme POS all in one, unde puteți găsi și alte modele ale altor producători.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Să aleg un HDD sau un SSD?

Primim aceasta întrebare foarte des din partea clienților noștri, motiv pentru care ne-am gândit să facem o serie de mini...

Închide