Panda Cloud Antivirus

panda_cloud_antivirusSpațiul virtual a fost de multă vreme cucerit de către hackeri de tot soiul, care mai de care mai pricepuți în a ne virusa calculatoarele cu tot felul de intruși. Să scăpăm de ei în totalitate este destul de dificil, mai ales că numărul din ce în ce mai mare de internauți a sporit și numărul de pericole ce pot fi ”agățate” navigând pe Internet. Cea mai eficientă soluție pentru a evita blocarea sistemului sau infectarea acestuia cu diferite tipuri de viruși o reprezintă instalarea unui program antivirus.

Unul dintre ele este Panda Cloud, iar spre deosebire de alte programe similare acesta dispune și de o versiune gratuită. Eficiența lui Panda Cloud vine din faptul că folosește mult mai puține resurse, în comparație cu alte soft-uri concurente de pe piață. De asemenea, programul are avantajul de a-i nu-i deranja pe utilizatori cu tot felul de alerte și mesaje de atenționare, acesta având grijă de siguranța calculatorului nostru fără a ne întrerupe lucrul.

Versiunea gratuită a lui Panda Cloud se ocupă nu doar de curățarea potențialelor programe care pot dăuna computerului, ci și de link-urile periculoase, care ne-ar putea fura datele personale, spre exemplu.

Cei care doresc să beneficieze de protecția gratuită oferită de către producătorii antivirusului Panda Cloud, pot descărca programul de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Motorola DROID Maxx

Afluența mare de gadget-uri poposite pe continentul european, din Asia, a lăsat oarecum în urmă produsele americane. Totuși, marii coloși,...

Închide