Review Dell Latitude E7440

Notebook-ul Dell Latitude E7440  face parte dintr-o gamă de laptopuri  care au făcut o impresie bună în rândul consumatorilor fideli brandului dar și în zona de business. E7440 este un laptop destul de mic ca dimensiuni (2,1 cm grosime și 1.6 kg), ușor portabil dar care dovedește calități și funcții extraordinare. Este un laptop pe care îți va fi la fel de confortabil să lucrezi și de acasă și de la birou.

În ceea ce privește designul, Dell E7440  se prezintă într-o carcasă simplă, discretă. Palmrestul este confortabil si plăcut la atingere, fiind confecționat din aluminiu si aliaj de magneziu ofera  un nivel ideal în raportul mobilitate/stabilitate.  Carcasa alcătuită din metal dur dovedește o rezistență destul de bună la torsiune  având în vedere faptul că este un laptop foarte subțire.

Cu un design clasic și taste plăcute la atingere, tastatura notebook-ului Dell E7440 oferă un feedback foarte bun de fiecare dată și dacă nu te-am convins încă, adaug și faptul că lumina de backgroud a tastaturii poate fi ajustată pe patru trepte diferite.

Modul de funcționare al touchpad-ului de 9.0 x4.7 cm se dovedește a fi ireproșabil. Același lucru se poate spune și despre trackpoint.

În ceea ce privește conectivitatea, Dell E7440 dispune de trei porturi USB 3.0 iar unul dintre ele poate fi folosit pentru încărcarea altor deviceuri în timp ce laptopul este închis. De asemenea te mai poți bucura de un SD card reader, HDMI, un mini DisplayPort și un RJ-45. Portul VGA lipsește însă poate fi folosit un adaptor pentru rezolvarea acestui inconvenient.

Cu un monitor de 14 inch  Dell Latitude E7440 poate veni  în variantă Full HD (1920 x 1080), Anti-Glare LED-backlit și webcam integrat.

Configurațiile lui Dell E7440 pot conține inclusiv procesoare i7 generația a 4-a, până la 256Gb SSD și 8Gb DDR3 memorie RAM, acesta fiind și configurația în care îl vei găsi disponibil la Diablos Computer.

Disponibil în oferta Diablos Computer! 

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile. Colegii de la tehnic vă stau la dispoziție cu detalii despre tot ceea ce se află pe site. De asemenea, ne găsiți pe FacebookYoutubeGoogle+LinkedInInstagram! ^_^

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Cum să creezi o parolă puternică?

  Accesul nelimitat la informație este fără doar și poate un factor care ne simplifică și imbunătățește viața.  Însă posibilitatea...

Închide