Acer Liquid Z3

acer_liquid_z3Competiția este cea care stimulează progresul. În orice domeniu și în orice eră. Fără concurență, lucrurile nu ar putea evolua în ritmul lor firesc. Poate că de aceea toți marii producătorii de IT se impulsionează reciproc, aducând pe piață noi și noi dispozitive, care să stimuleze tot mai tare interesul cumpărătorilor.

Liquid Z3 se află pe lista celor mai noi telefoane marca Acer. Cu dimensiuni de 109 x 60 x 10.4 milimetri și o greutate de 120 de grame, telefonul dispune și de opțiunea de Dual SIM, în varianta sa Liquid Z3 Duo. Partea de conectivitate este asigurată, în cazul acestui dispozitiv, de rețelele 2G, 3G, Bluetooth 3.0 și Wi-Fi, iar transferul de date se poate perfecta prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE. Ecranul capacitiv de 3.5 inchi are o rezoluție de doar 320 x 480 pixeli și dispune de opțiunea multitouch.

Sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean este funcțional datorită unui procesor Dual Core Cortex A7 de 1 GHz, cu chipset Mediatek MT6572. Placa video este de tipul Mali 400, iar camera foto este prevăzută cu doar 3.15 MP, oferind o rezoluție maximă a fotografiilor de 2048 x 1536 pixeli. Cei 512 MB ai memoriei RAM sunt însoțiți de cei 4 GB ai memoriei interne.

Având un preț de aproximativ 100 de euro, Acer Liquid Z3 poate fi achiziționat în culorile alb și negru.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Setari Consimtamant Cookie-uri

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Citește articolul precedent:
Google Calendar

Timpul prezent, acesta pe care cu toții îl trăim, are un mare defect: acela că se comprimă din ce în...

Închide