Easy Timer

easy_timerSecolul 21 ne dovedește de atâtea și atâtea ori că timpul nu este cel mai bun prieten al nostru. Oricât ne-am strădui, mereu rămânem cu un pas în urmă, mereu mai avem ceva de făcut și întotdeauna avem nevoie de timp suplimentar. Organizarea activităților într-un mod sistematic poate părea un lucru simplu, pentru cei care duc o viață organizată. Însă pentru majoritatea oamenilor, îndeplinirea unor sarcini într-o manieră ordonată pare de domeniul fantasticului.

O soluție de stabilire a timpului alocat fiecărei activități și de respectare a dead-line-urilor pe care singuri ar trebui să ni le impunem ar fi activarea unei alarme, care să ne țină mereu în priză. Easy Timer este un soft creat în acest scop, care poate declanșa alarma pe propriul calculator într-un mod controlat. Programarea orelor de ”deșteptare sonoră” se face extrem de simplu, prin stabilirea numărului dorit de alarme, a sunetului preferat (fie din cele oferite implicit, fie alegând un fișier audio din calculator) și a volumului de redare al acestuia. Alarma poate fi setată astfel încât să se repete la un interval de minute setat tot de noi.

Pentru a putea fi utilizat, Easy Timer nu necesită instalarea propriu-zisă, ci doar dezarhivarea unui folder, programul fiind, de fapt, un fișier executabil. Descărcarea gratuită a lui Easy Timer se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Setari Consimtamant Cookie-uri

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Citește articolul precedent:
AX2 Frenzy Allview

Întotdeauna în pas cu moda, mai ales când ne referim la cele mai revoluționare gadget-uri de pe piață, românii sunt...

Închide