HTC Desire 601

htc_desire_601Orientul Asiei se poate lăuda cu mari progrese tehnologice, mai ales dacă ne referim la ultimele două decenii. O multitudine de companii, care mai de care mai populare, și-au crescut cota de piață prin marile inovații pe care le-au adus pe piețele mondiale. Una dintre acestea este HTC, un colos cu origini taiwaneze, foarte popular în rândul pasionaților de smartphone-uri.

Mereu dinamici și mereu pregătiți să uimească, cei de la HTC se pregătesc de lansarea unui nou dispozitiv, botezat Desire 601. Evenimentul de prezentare a telefonului, anunțat pentru luna octombrie, ne va delecta cu un smartphone de dimensiuni ce ating de 134.5 x 66.7 x 9.9 milimetri și o greutate de 130 de grame. Noul model HTC va dispune de rețelele de conectivitate 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, precum și de opțiunea transferului de date prin tehnologiile GPRS și EDGE. Ecranul capacitiv TFT multitouch va avea un diametru de 4.5 inchi și o rezoluție de 540 x 960 pixeli.

Spațiul de stocare de 8 GB va putea fi suplimentat cu până la 64 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare Android Jellly Bean 4.2.2 va fi susținut de cei 2 GB de memorie RAM și de un procesor Dual Core de 1.4 GHz, cu procesor Qualcomm Snapdragon 400. Placa video Adreno 305 va garanta o calitate a materialelor video de 1080p și 30 de cadre pe secundă. Pe parte de foto, noul smartphone HTC va beneficia de două camere: una frontală, de tip VGA, și una principală de 5 MP, cu opțiune de autofocus și o mărime a senzorului de 1/4″.

Opțiune de culoare pentru modelul HTC Desire 601 vor fi roșu, negru și argintiu. Prețul dispozitivului rămâne încă o necunoscută.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Citește articolul precedent:
Netlog

Socializarea este activitatea de căpătâi a omului modern, cu acces permanent la tehnologie. Este aproape imposibil ca, fiind un internaut...

Închide