HTC M7

htc_m7Faptul că piața asiatică a cucerit lumea tehnologică, prin gadget-urile lansate în ultimii ani, nu mai este o surpriză pentru nimeni. Atât Samsung, cât și HTC, cele mai cunoscute companii din Asia, vin constant cu modele noi, capabile să concureze cu giganții din Europa sau Statele Unite.

HTC M7 este cea mai nouă realizare a companiei taiwaneze, ce se așteaptă a fi lansată pe 19 februarie. Detaliile tehnice par să ne crească apetitul pentru noul model M7. Cu un procesor Quad-Core de la Qualcomm, memorie RAM de 2 GB, sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean și o interfață nouă – Sense 5, HTC M7 poate fi considerat de pe acum un model de succes. Ecranul este de 4.7 inchi, cu o rezoluție full HD de 1920 x 1080 pixeli. La capitolul media, telefonul are încorporată o cameră foto principală, de 13 MP, și una centrală, de 2 MP.

Lansat cel mai probabil sub denumirea de ”HTC One”, noul smartphone va avea doar două butoane, de Back și Home, și va veni cu o interfață mai simplă pentru aplicații și widget-uri.

Prețul lui HTC M7 va fi de aproximativ 650 de euro, pe piețele europene.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Setari Consimtamant Cookie-uri

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Citește articolul precedent:
Hostinger

Site-urile de hosting, tot mai multe la număr, par să se întreacă în oferte care mai de care mai interesante....

Închide