PhotoScape

photo_scapeFotografia, minunea modernă a secolului 21, care a cucerit tot mai multe inimi în ultimii ani este, ca orice formă a artei, supusă imprefecțiunii. Pentru a corecta micile sau marile defecte ale fotografiilor s-au inventat tot felul de programe de grafică. Chiar dacă cele gratuite nu sunt la fel de performante ca softurile ce necesită licențiere, și acestea pot fi extrem de utile uneori.

Photoscape este un program a cărui principală sarcină este editarea, prelucrarea și animarea fotografiilor. Dispunând de o interfață în limba română și de un panou de control intuitiv, programul poate fi instrumentul perfect pentru cei care nu sunt foarte familiarizați cu ultimele tehnologii de prelucrare fotografică. Photoscape permite redimensionarea și convertirea pozelor, crearea de colaje și de animații, precum și adăugarea de efecte de luminozitate, culoare și contrast.

Programul poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Setari Consimtamant Cookie-uri

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Citește articolul precedent:
Pantech Vega No. 6

Apariția unui nou smarthphone pe piață este deja un subiect la ordinea zilei. Singura curiozitate rămâne numele producătorului, întrucât caracteristicile...

Închide