Pocketbook Color Lux

pocketbook_color_luxTehnologia secolului 21 nu încetează să ne surprindă niciodată. Nu doar telefoanele inteligente sau tabletele iau ochii cumpărătorilor cu tot soiul de însușiri inovative. Printre cele mai apreciate gadget-uri, la momentul actual, sunt dispozitivele de citit electronice, care le fac viața mai ușoară pasionaților de lectură, aflați tot timpul pe drumuri. Având denumirea tehnică de ”e-readere”, acestea înglobează mii de pagini, a milioane de autori, într-un gadget cât palma.

Compania elvețiană Pocketbook a anunțat cu ceva vreme în urmă lansarea unui e-reader extrem de interesant, care este și primul din categoria sa ce va folosi tehnologia E-Ink Triton și un set de 4096 de culori. Ecranul de 8 inchi al lui Color Lux va fi extrem de plăcut ochiului uman, datorită faptului că nu pâlpâie, fiind astfel mult mai agreabil pentru ochi, prin comparație cu ecranele TFT ale altor dispozitive, de genul tabletelor sau smartphone-urilor. Greutatea noului dispozitiv Pocketbook va fi de doar 300 de grame, iar iluminarea se face frontal și înglobat, această metodă constituind o altă noutate în domeniu. Capacitatea de stocare a lui Color Lux va fi de 4 GB, dar va putea fi suplimentată cu ajutorul unui card microSD.

Printre formatele compatibile cu e-reader-ul Pocketbook se numără .pdf, .epub, .fb2, .zip, .doc, .docx, .rtf, .txt sau .html.

Deși data oficială a lansării este încă necunoscută, se preconizează ca prețul lui Pocketbox Color Lux să fie de aproximativ 320 de dolari.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Setari Consimtamant Cookie-uri

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Citește articolul precedent:
TypeWonder

Prea puțin contează, în ziua de azi, mijloacele prin care sunt atinse anumite scopuri. Important este să fii în top,...

Închide