Alcatel One Touch Evolve

alcatel_one_touch_evolveȘansele de a nu găsi ceva, într-o țară care are ”de toate”, sunt foarte mici. Este și cazul Statelor Unite, a căror piață de desfacere este atât de largă, încât cuprinde orice îți poți sau nu imagina. Dacă ne referim la industria IT, este clar că multitudinea de produse și modele existente pe meleagurile americane n-au cum să nu-l satisfacă chiar și pe cel mai cârcotaș dintre clienți.

Franco-americanii de la Alcatel și-au extins plaja de produse, adresându-se și cumpărătorilor cu mai puțină dare de mână, care au nevoie de un telefon mobil doar pentru a recepționa apeluri și, eventual, pentru a face câteva fotografii, de o calitate nu foarte mare. One Touch Evolve este noul model al celor de Alcatel, care se încadrează cumva în tipologia telefonului simplu, cu performanțe de bază și care nu iese prea mult din tipare.  Proaspăt lansat în luna noiembrie a acestui an, telefonul are dimensiuni de 121.5 x 64 x 11.8 milimetri, o greutate de 136.5 grame și dispune de rețelele de conectivitate 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Transferul de date poate fi realizat prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE. Ecranul capacitiv touchscreen, de 4 inchi, are o rezoluție de 480 x 800 pixeli și dispune de funcția multitouch.

Memoria RAM are doar 512 MB, iar cea internă ajunge la 4 GB, cu opțiunea de creștere de până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean rulează cu ajutorul unui procesor de 1 GHz, dotat cu chipset MTK 6575. La capitolul foto, noul Alcatel beneficiază de două camere: una de 5 MP, iar cealaltă de tip VGA.

Versiunea de culoare disponibilă pentru modelul Alcatel One Touch Evolve este negru, iar prețul dispozitivului ajunge la aproximativ 70 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Twitter

Cele mai populare site-uri existente la moment actual pe Internet sunt cele de rețele sociale. Nimic nu este mai important,...

Închide