iPhone 5S

iphone_5SLansările cu surle și trâmbițe nu mai sunt de mult o noutate când vine vorba de Apple. Iar schimbările în ceea ce privește noile modele de iPhone au devenit și ele o obișnuință. iPhone 5S este pe buzele multor oameni încă de la lansarea modelului iPhone 5. Proaspetele zvonuri lansate pe piețele americane vorbesc de vara lui 2013 ca termen pentru apariția unui nou smartphone marca Apple.

În ceea ce privește partea de design, se pare că modelul 5S va semăna cu iPhone 5. Îmbunătățirea vine pe partea ”artistică”, întrucât se așteaptă lansarea a șase sau opt modele noi de culoare, pe lângă clasicele variante de alb și negru. Despre partea tehnică nu se cunosc prea multe detalii încă, dar știrile care circulă la momentul actual vorbesc despre un procesor Quad-Core și un ecran super HD, care să integreze tehnologia NFC. Camera foto va fi, cel mai probabil, produsă de Sony.

Se pare că și bateria lui iPhone 5S va fi mai performantă decât predecesoarea sa. O altă noutate în ceea ce privește smartphone-ul de la Apple ar fi introducerea unui scanner de amprentă, cu ajutorul tehnologiei celor de la AuthenTec.

Până la lansarea oficială din vara acestui an a lui iPhone 5S, rămâne să ne mulțumim cu actualele iPhone-uri din paleta Apple.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Tumblr

Într-un nou periplu prin lumea virtuală, am descoperit noi moduri de petrecere a timpului liber. Nu e vorba de o...

Închide