Cati bani esti dispus sa platesti pentru un desktop office? HP Compaq 8000 Elite USDT

Calculatoarele destinate mediului office, prin definitie, trebuie sa fie destul de ieftine. Cu toate acestea, care este limita inferioara de pret peste daca se trece, calculatorul devine inutil? Bineinteles ca trebuie sa existe un raport calitate-pret, si cand spunem calitate ne referim bineinteles la putere de procesare. Calculatoarele nu au design si nici nu trebuie sa luam in calcul acest aspect, asa ca atunci cand vrem calitate, tot ce trebuie sa facem este sa gasim combinatia cea mai buna intre specificatii mari si pret mic.

Calculatoarele office, reprezinta calculatoare pe care se desfasoara urmatoarele activitati:

  • Trimitere, primire e-mail
  • Editare fisiere text, editare prezentari Powerpoint
  • Navigare pe internet
  • Accesare retele social media pentru promovare
  • Accesare programe speciale de contabilitate, secretariat

In cazul in care esti in cautare de un calculator second hand si nu stii ce sa alegi dar activitatile de mai sus ti se potrivesc precum o manusa, e clar ca ai nevoie de un desktop destinat office. Preturile pentru desktopurile office incep de pe la 200 de lei si se duc pana dincolo de 600 lei. In functie de aplicatiile pe care fiecare le foloseste la birou, e nevoie de putere de calcul mai mica sau mai mare.

Pentru activitatile mai sus prezentate, se potriveste un desktop de 330 de lei, un HP Compaq 8000 Elite USDT si sunt de parere ca se incadreaza de minune in marja de pret pentru acest sector desktop. Are specificatii destul de bune pentru un Pc de 300 de lei, specificatii pe care le vom trece si noi in revista ceva mai tarziu. In fond, nu conteaza cat esti dispus sa dai pentru un desktop office, ci modul in care faci alegerea si in care iti calculezi necesarul de putere de calcul astfel incat totul sa fie in regula.

Din punctul meu de vedere, 350 de lei ar trebui sa fie suma maxima pentru un desktop office second hand. In magazine, un desktop nou destinat office incepe de pe la 1000 de lei si bineinteles ca va face acelasi lucru precum un HP Compaq 8000 Elite USDT. Din acest motiv inclin spre piata de second hand si cred ca se incadreaza perfect pentru piata business din Romania, piata care are nevoie de solutii practice ieftine. Cei care au o firma si platesc taxe si impozite la stat inteleg mai bine despre ce vorbesc.

Daca tot v-am spus ca pentru office va recomand un HP Compaq 8000 Elite USDT, haideti sa trecem in revista specificatiile, apoi o sa argumentez putin de ce am facut aceasta recomandare.

HP Compaq 8000 Elite USDT2

Specificatii HP Compaq 8000 Elite USDT

Procesor: Intel Dual Core E5500, 2×2.8 GHz

RAM: 4 GB DDR3

HDD: 160 GB

Video: Intel GMA 4500

HP Compaq 8000 Elite USDT – calculatorul perfect pentru office

Am ales aceasta unitate drept perfecta pentru office din cateva motive destul de simple: are o dimensiune foarte mica, este silentios si componentele interne se descurca cu brio cu aplicatiile tipice mediului de birou. De asemenea, pretul de 328 RON il incadreaza perfect in nisa calculatoarelor office excelente ca raport calitate-pret. Cu un procesor dual core de 2.8 GHz cu 2 MB L2 Cache nu vor fi probleme cu lipsa de putere necesara aplicatiilor. Cei 4 GB DDR3 vor asigura nu doar functionarea aplicatiilor, ci si navigarea pe internet in conditii optime, intrucat in ziua de azi browserele consuma destul de multa memorie RAM in cazul in care se lucreaza in multe taburi concomitent. Puteti vedea detaliile complete si cumpara HP Compaq 8000 Elite USDT accesand butonul de mai jos.

 

 

HP Compaq 8000 Elite USDT

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Cand a aparut prima consola pentru jocuri? Istoria consolelor TV

In anii 1960, de fapt chiar inainte de prima aselenizare, prima generatie de jocuri pe video isi facea aparitia. Un...

Închide