Review Monitor LED Full HD HP Compaq LA2306x

Mare, dar totuși subțire și foarte stilizat, HP Compaq LA2306x este un monitor LED cu diagonala de 23 de inch care iese în evidență foarte rapid grație designului atrăgător.

Construcție

Privit din profil remarcăm piciorul cu o formă ușor neobișnuită. Acesta are la bază o talpă mare și solidă, care ii oferă stabilitate atunci când îl înclinăm pe spate, până la un unghi de 35 grade.

De asemenea, permite ajutarea pe înălțime și poate pivota la 90 grade pentru a facilita utilizarea monitorului în modul portret.

Ecran și dotări

După cum spuneam, ecranul măsoară diagonala de 23 de inch, panoul implementat este de tip TN cu iluminare LED, rulează în rezoluție full HD, are culori bune, un contrast foarte ridicat de până la 1 milion la 1 cu DCR activ, un timp de răspuns de 5 ms și unghiuri de vizualizare neașteptat de mari, de 170 de grade pe orizontală și 160 de grade pe verticală.

În ceea ce privește conectivitatea monitorul dispune de un port VGA, un DisplayPort și un DVI-D, ambele cu suport HDCP, un port USB Type B pe care îl conectam la calculator și două porturi USB 2.0 controlate de un USB HUB intern.

Greutate și certificări

Monitorul cântărește circa 6.8 kg, are un consum mediu de 33 watti și dispune de certificări precum EPEAT Gold3, ENERGY STAR 5.0, Arsenic Free Display și respectă cam toate standardele Europene și internaționale de siguranță și protecție asupra mediului înconjurător.

Aflați la finalul acestei prezentări, putem spune că monitorul HP Compaq LA2306x este ideal pentru cei care au nevoie de spațiu mare de lucru, sau pentru pasionații de filme și jocuri, ce se vor bucura de timpul mic de răspuns și de diagonala mare.

Monitorul LED HP Compaq LA2306x poate fi achiziționat din magazinul nostru, din categoria de monitoare LED second hand, unde puteți găsi și alte modele ale altor producători.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Fujitsu LifeBook E8420 - vedere generala #1
Review Fujitsu Lifebook E8420 – un laptop solid și ieftin

La momentul lansării, Fujitsu LifeBook E8420 a fost unul dintre cele mai performante și solide laptopuri de business. Acesta reușește...

Închide