Fujitsu LifeBook S762 – conveniență și eficacitate pentru task-urile de zi cu zi

Fujitsu LifeBook S762 este un laptop comercializat sub deviza “conveniență și eficacitate pentru task-urile de zi cu zi”. Modelul S762, cunoscut în Statele Unite ca S792, a fost conceput la propriu pentru productivitate și eficacitate la locul de muncă.

Construcție

Carcasa acestuia este realizată din plastic de bună calitate, cu un sașiu rezistent și un capac superior confecționat din aliaj de magneziu. Design-ul nu impresionează, fiind un laptop robust dar care este destul de ușor, ne-depășind 1.6 Kg.

Fujitsu LifeBook S762 - tastatura si touchpad

Fujitsu LifeBook S762 – tastatura si touchpad

Tastatura este extrem de comodă, tastele sunt mari și foarte bine definite, palm rest-ul este realizat din plastic argintiu mat cu o textură ușor reliefată iar touchpad-ul, deși nu are o fidelitate excelentă, oferă o suprafață generoasa și a fost poziționat cat mai central.

Configurație

Ecranul măsoară diagonala de 13.3 inch, este de tip TN cu iluminare LED și dispune de o suprafață cu un tratament anti-glare. Contrastul este foarte mare, culorile sunt redate destul de saturat, luminozitatea este bună însă nu ne-ar fi deranjat ca unghiurile de vizualizare să fie ceva mai largi.

Modelele comercializate la momentul publicării acestei prezentări au o configurație bazată pe un procesor Intel Core i5-3340M, cu 2 nuclee și 4 thread-uri, capabil să urce la viteze de 3.40 GHz cu turbo boost activ, 8 GB de memorie DDR3, hard disk-uri de 320 GB și grafică Intel HD 4000 integrata în procesor.

Conectivitate și porturi

În ceea ce privește restul dotărilor și conectivitatea, laptop-ul dispune de webcam HD alaturi de un microfon integrate în rama ecranului, cip de securitate TPM 1.2, modul wireless în standard b/g/n, modul de date GSM și un cititor de card-uri poziționat frontal.

Laterala din stânga găzduiește mufa pentru alimentare, două porturi USB 3.0, unul cu suport eSATA, un DisplayPort și două jack-uri audio de 3.5 mm pentru căști și microfon.

Fujitsu LifeBook S762 - laterala stanga

Fujitsu LifeBook S762 – laterala stanga

Pe laterala din dreapta gasim un SmartCard reader, un USB 2.0, un port de rețea LAN gigabit și un slot în care putem adaugă o unitate optică sau chiar un caddy pentru montarea unui HDD secundar iar pe laterala inferioară regăsim o singură mufă VGA.

Pe spate, adică sub laptop, lucrurile sunt extrem de bine organizate. Astfel, de la stânga la dreapta regăsim următoarele: un capac sub care regăsim modulele de rețea, un capac care ascunde cele două sloturi pentru memoriile ram și un capac sub care este hard disk-ul.

Fujitsu LifeBook S762 - vedere componente

Fujitsu LifeBook S762 – vedere componente

Surprinzător, cei de la Fujitsu au implementat un capac și în zona ventilatorului pentru a putea curăța rapid de praf radiatorul.

Fujitsu LifeBook S762 - capac curatare radiator

Fujitsu LifeBook S762 – capac curatare radiator

Baterie și autonomie

Bateria este de tip lithium ion cu 6 celule, are o capacitate de 63 watti oră iar în testele noaste a reușit să ofere o autonomie de lucru destul de mare, de circa 5 ore în regim de utilizare destul de intens.

Fujitsu LifeBook S762 este un laptop de business cu un aspect serios, care pune accent pe conectivitate, performante și autonomie, fără să facă totuși compromis de portabilitate.

Fujitsu LifeBook S762 poate fi achiziționat din magazinul nostru, în categoria de laptop-uri second hand cu i5, unde puteți găsi și alte modele ale altor producători.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HP EliteBook 2570p - vedere generala #3
Review HP EliteBook 2570p – destinat celor care se află mereu în mișcare

Când ai lansat un laptop care este aproape perfect din toate punctele de vedere, nu există niciun motiv să îl...

Închide