Review Dell Latitude E6440 – Construcție solidă și conectivitate desăvârșită

Laptopurile din familia Latitude E6xxx nu sunt în mod special nici cele mai atrăgătoare și nici cele mai subțiri sau ușoare, însa ne putem baza pe performanță, stabilitatea și construcția foarte rezistentă pe care acestea le oferă, fiind printre cele mai sigure laptopuri de business existente pe piață.

Laptopul Dell Latitude E6440 nu se lasă mai prejos față de restul modelelor din această familie, fiind un model de business ce pune accentul pe construcție și conectivitate.

Construcție

Carcasa acestuia are un design minimalist, colțurile sunt rotunjite iar suprafața de lucru este acoperită cu o pulbere cauciucată foarte plăcută la atingere. Șasiul este foarte rezistent, realizat din aliaj de magneziu, iar capacul superior deși pare din plastic argintiu, este din aluminiu anodizat.

Dell Latitude E6440 - carcasa din aluminiu anodizat

Dell Latitude E6440 – carcasa din aluminiu anodizat

Tastatura este de tip chiclet, păstrează liniile de design specifice clasei business de la Dell iar tastele sunt mari, bine definite și nu în ultimul rând iluminate cu led-uri albe.

Dell Latitude E6440 - tastatura si palmrest

Dell Latitude E6440 – tastatura si palmrest

Touchpad-ul răspunde bine la comenzi, este acoperit cu aceeași pulbere cauciucată ca și restul palmrest-ului iar funcția de mouse este dublată de point stick-ul deja iconic modelelor de business.

Dell Latitude E6440 - touchpad si palmrest

Dell Latitude E6440 – touchpad si palmrest

Configurație

Ecranul măsoară diagonala de 14 inch și dispune de un panou TN ce rulează la o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Suprafața ecranului este acoperită de strat anti reflexii, culorile sunt redate foarte natural iar unghiurile de vizualizare sunt destul de mari.

Modelul din testele noastre dispune de procesor Intel i5-4200M, cu 2 nuclee și 4 thread-uri capabil să urce pana la frecvente de 3.1 GHz, 4 GB memorie RAM DDR3 si un SSD de 256 GB. Placa video? un Intel HD 4600 care face față cu brio aplicațiilor multimedia și office, dar nu vă așteptați la hardcore gaming, este totuși un laptop de business.

Conectivitate și porturi

E6440 mai dispune și de modul Bluetooth 4.0, wireless în standard AC, webcam HD cu microfoane dual array, cititor pentru amprente, unitate optică și un modul pentru cartele SIM ascuns in spatele bateriei.

Dell Latitude E6440 - laterala stanga

Pe laterala din stânga regăsim un conector VGA, un port USB 3.0 si un slot pentru SmartCard-uri.

Dell Latitude E6440 - laterala dreapta

Pe laterala din dreapta un slo pentru Express Card 34, un combo jack de 3.5 mm pentru caști și microfon și două porturi USB 3.0

Dell Latitude E6440 - laterala spate

Pe spate incă un port USB, un port LAN gigabit, un port HDMI și mufa de alimentare.

Dell Latitude E6440 - baterie

Bateria este li-ion cu 6 celule, are o capacitate de 65 Whr iar în testele noastre a asigurat o autonomie de circa 3 ore. Deși are o bateria mare, greutatea laptopului nu depaseste 2.1 Kg.

Aici se încheie prezentarea noastră asupra laptopului de business Dell Latitude E6440 pe care îl găsiți în categoria de laptopuri second hand i5 din site-ul nostru.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
In Decembrie la Diablos Computer este Luna Cadourilor!

Pentru cei mai mulți dintre noi, luna decembrie este o lună plină de veselie, când familia se reunește sub un...

Închide