Review Fujitsu LIFEBOOK P702

Mai puțin populare în rândul consumatorilor obișnuiți din România, laptop-urile Fujitsu au fost și sunt la mare căutare în mediul business atât în Europa cât și în Statele Unite.

Construcție

Fujitsu LIFEBOOK P702, modelul prezentat astăzi cântărește nu mai mult de 1.53 kg și dispune de o carcasă foarte rezistentă, robustă, cu un design ușor industrial, care lasă parcă impresia de rugged laptop, nu a unuia de business.

Acest lucru se datorează atât coloritului all black al carcasei superioare, cât și palm rest-ului acoperit de o textură gri ușor ieșită în relief.

Fujitsu LIFEBOOK P702 - vedere tastatura si palmrest

Fujitsu LIFEBOOK P702 – vedere tastatura si palmrest

Pentru un laptop de asemenea dimensiuni, tastatura chiclet implementată este extrem de ergonomică. Tastele, deși par cam îngrămădite, oferă o experiență de tastare foarte bună. Touchpad-ul este poziționat central, suprafața acestuia este relativ mică, însă își face treaba excelent.

Configurație

Ecranul este extrem de luminos, contrastul este foarte bun iar privit din unghiul potrivit ai impresia că este IPS. De fapt, panelul este de tip TN cu iluminare LED, funcționează la o rezoluție de 1280 cu 800 pixeli iar diagonala acestuia este de 12.1 inch.

Configurația modelului din teste ascunde sub carcasă un procesor Intel i3-3120M cu 2 nuclee și 4 thread-uri, capabil să urce la frecvente de lucru de 2.5 GHz, o memorie RAM de 4GB DDR3 și un hard disk de 320 GB. În site-ul nostru regăsiți și o a doua variantă cu un procesor i5-3210M si SSD de 128 GB.

Conectivitate și porturi

În ceea ce privește restul configurației, LIFEBOOK P702 dispune de webcam HD integrat în rama ecranului alături de un microfon, un cititor de carduri SD, un SmartCard reader, wireless în standardele b/g/n și un ExpressCard 34.

Fujitsu LIFEBOOK P702 - webcam

Fujitsu LIFEBOOK P702 – webcam

Laterala din stânga găzduiește mufa pentru alimentare, un port de rețea gigabit, un Kensington lock și un USB 3.0

Fujitsu LIFEBOOK P702 - laterala stanga

Fujitsu LIFEBOOK P702 – laterala stanga

Cea din dreapta un DisplayPort, două USB-uri 2.0, două jack-uri audio pentru caști și microfon și un port VGA.

Fujitsu LIFEBOOK P702 - laterala dreapta

Fujitsu LIFEBOOK P702 – laterala dreapta

Baterie și autonomie

Bateria este de tip lithium ion cu 6 celule, are o capacitate foarte mare de 72 watti oră iar în testele noaste a reușit să ofere o autonomie de lucru de circa 5 ore. Trebuie menționat că sistemul de prindere este extrem de bine securizat, fiind imposibil de îndepărtat bateria fără a executa cei 3 pași necesari.

LIFEBOOK P702 este un laptop surprinzător. Coloritul negru este atipic pentru un model de business, carcasa este foarte solidă și totuși ușoară, ecranul este luminos iar aspectul general este unul plăcut.

Aici se încheie scurta noastră prezentare asupra laptop-ului Fujitsu LIFEBOOK P702 pe care îl găsiți în site-ul nostru, în categoria de laptop-uri second hand cu i3, unde puteți caută și alte modele.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Dell Vostro 3460 - vedere generala
Review Dell Vostro 3460 – un laptop pentru necesitățile multimedia de zi cu zi

Seria Vostro a fost concepută ca fiind o clasă de business relativ mai ieftină față de Latitude. Scopul a fost...

Închide