Review Dell Vostro 3460 – un laptop pentru necesitățile multimedia de zi cu zi

Seria Vostro a fost concepută ca fiind o clasă de business relativ mai ieftină față de Latitude. Scopul a fost de a oferi laptop-uri de birou pentru companiile mai mici, precum și pentru utilizatorii obișnuiți care își doresc laptop-uri robuste, cu carcase foarte rezistente, concepute să reziste ani la rând.

Construcție

Dell Vostro 3460, laptop-ul pe care îl prezentăm astăzi, face parte exact din acest segmentul. Din punct de vedere al design-ului nu impresionează, însă construcția este foarte bună iar greutatea nu depășește 2.3 Kg.

Dell Vostro 3460 - vedere generala cu capac inchis

Dell Vostro 3460 – vedere generala cu capac inchis

Lateralele și capacul superior sunt confecționate din aluminiu anodizat, iar restul carcasei este din plastic ABS cu finisaje bune, palm rest-ul fiind acoperit de un strat de pulbere cauciucată, rezistentă la zgârieturi și amprente.

Tastatura este chiclet, înconjurată de o ramă metalică, layout-ul este clasic, specific gamei Vostro iar ergonomia de tastare este neașteptat de bună. Touchpad-ul răspunde bine la comenzi, este vopsit în aceeași culoare ca palm rest-ul și dispune de un led galben care indică atunci când este oprit.

Configurație

Ecranul implementat pe Vostro 3460 măsoară diagonala de 14 inch, este TN în rezoluție 1366 cu 768 pixeli iar iluminarea este de tip LED Backlight. In ciuda luminozității destul de scăzute, datorită suprafeței anti reflexii, ecranul se vede destul de bine chiar și afară, într-o zi destul de însorită.

Modelul testat de noi dispune de un procesor Intel i5 3210M cu 2 nuclee și 4 thread-uri, capabil să urce la frecvente de lucru de 3 GHz, o memorie RAM de 4GB DDR3, un hard disk de 160 GB în format de 2.5 inch, un SSD de 32 GB mSATA și o soluție grafică nVidia Optimus care combină grafica integrată din procesor cu un GT 630M la 1 GB de memorie dedicată.

Conectivitate și porturi

În ceea ce privește restul configurației, Vostro 3460 dispune de unitate optică de tip DVD-Writer, un cititor de card-uri poziționat frontal, wireless în standardele b/g/n, modul Bluetooth 4.0 și un webcam integrat în rama ecranului alături de două microfoane stereo.

Dell Vostro 3460 - webcam și microfoane

Dell Vostro 3460 – webcam și microfoane

Pe laterala din stânga regăsim un VGA, un HDMI, două porturi USB 3.0 și două jack-uri audio pentru căști și microfon.

Dell Vostro 3460 - laterala stânga

Dell Vostro 3460 – laterală stânga

Pe laterala din dreapta încă două porturi USB 3.0 și portul de rețea LAN gigabit

Dell Vostro 3460 - laterala dreapta

Dell Vostro 3460 – laterală dreapta

Baterie și autonomie

Bateria este de tip lithium ion cu 6 celule, are o capacitate de 48 watti ora iar în testele noaste a reușit să ofere o autonomie de lucru de circa 3 ore.

Dell Vostro 3460 - baterie

Dell Vostro 3460 – baterie

După cum spuneam, Dell Vostro 3460 este un laptop robust, cu o carcasă foarte solidă, menit să satisfacă cu ușurință necesitățile multimedia de zi cu zi, de exemplu filme, muzică, browsing web, chiar și ceva jocuri nu foarte pretențioase, gratie plăcii video dedicate.

Aici se încheie scurta noastră prezentare asupra laptop-ului Dell Vostro 3460 pe care îl găsiți în site-ul magazinul nostru, în categoria de laptop-uri second hand cu i5, unde puteți caută și alte modele.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

5 Comments

 1. Petru Guță-Ciucur 16/01/2018
  • Ioan Mihai 16/01/2018
   • pety 16/01/2018
    • Ioan Mihai 16/01/2018
     • pety 16/01/2018

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Dell Latitude E7240 - vedere generala
Review Dell Latitude E7240 – ultrabook de 12.5 inch, performant și atrăgător

Mici, portabile dar și foarte performante, ultrabook-urile sunt mereu la mare căutare. Astăzi avem plăcerea de a vă prezenta Dell...

Închide