Review All in One Zoostorm 21.5 inch – diagonală mare, configurație bună

Astăzi vă prezentăm un sistem de tip All In One ce vine din partea unui producător mai puțin cunoscut în Europa de Est, și anume, Zoostorm, un brand deținut de către CMS Computers, producător cu rădăcini în Warrington, Marea Britanie.

Cu o istorie de circa 25 ani, gamă de sisteme All-în-One Zoostorm arată pur și simplu fabulos. Design ne duce cu gândul puțin la imac-urile Apple din generațiile mai vechi. Carcasă se bucură de o construcție bună, cu un picior din aliaj solid, o bază fermă și un aspect minimalist.

Pe laterale nu găsim extrem de multe, în partea din stânga au fost poziționate două porturi USB alături de două jack-uri audio de 3.5 mm și un cititor de carduri.

Pe laterală dreaptă regăsim butonul de power și două butoane ce reglează luminozitatea ecranului și o unitate optică de tip DVD-Writer.

Ecranul nu este IPS ci un VA cu o calitatea excepțională. Diagonală măsoară 21,5 inch, suprafața acestuia este lucioasă, nu dispune de touchscreen însă culorile sunt vivide și unghiurile de vizualizate foarte mari. E drept, reflexiile de lumina sunt destul de vizibile însă compensează prin rezoluția Full HD iar carcasă poate fi ajustată pe spate în funcție de necesitate.

În partea de sus a ecranului regăsim un webcam HD alături de două microfoane, un feature foarte util pentru cei care utilizează în mod regulat skype sau alte aplicații pentru chat. În spatele ecranului regăsim o grilă de aerisire pentru aerul cald, iar diametral opus, un panel IO cu toate mufele.

Aici regăsim mufă pentru alimentare, un port HDMI, un port USB 2.0, două porturi USB 3.0, o mufă de rețea gigabil și încă două jack-uri audio de 3.5 mm.

În ceea ce privește configurația, În ofertă noastră găsiți două modele, unul cu procesor Intel Core i3-4160 cu două nuclee și 4 thread-uri la 3.4 GHz, 4GB de memorie RAM DDR3 și un hard disk de 320GB, iar al doilea cu un procesor Intel Core i5-4570, cu 4 nuclee fizice la 3.2 GHz, 4 GB de memorie RAM DDR3 și un SSD de 120GB.

Ambele modele sunt extrem de modulare și permit adăugarea a 16 GB memorie RAM și până la 2 unități de stocare. De asemenea, ambele sunt dotate cu modul wireless în standardele bgn și conectivitate bluetooth.

În ceea ce privește utilitatea, sistemul All in One Zoostorm de 21.5 inch este alegerea ideală pentru munca la birou. Design-ul elegant se potrivește cu orice decor iar configurația hardware nu te lasă la greu.

Ambele sisteme All in One Zoostorm pot fi achiziționate din magazinul nostru, în categoria de calculatoare second All in One, unde puteți găsi și alte modele de la diferiți producători.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Review laptop convertibil Acer Aspire Switch 10

Acer Aspire Switch 10 este unul dintre puținele laptopuri convertibile care ne-au ajuns în stocuri în acest an. Trebuie să...

Închide