Review Dell Ultrasharp U2410F cu panel IPS

Așa cum ne-a obișnuit deja, Dell vine de fiecare dată poate cu cele mai bune monitoare de pe piață și cu diferențe și îmbunătățiri considerabile de la un model la altul.

Modelul asupra căruia m-am oprit astăzi este Ultrasharp U2410F cu panel IPS. Un monitor de 24 de inch, cu un design profesional si elegant. Rama monitorului este neagră, simplă cu un singur element evidențiat, sigla Dell argintie amplasată central în partea de jos a ramei.

Monitorul poate fi rotit până la 90 de grade având o înălțime variabilă cu pivot ca tu să te poți bucura de filme, jocuri sau  imagini exact așa cum îți dorești, fără cea mai mică restricție.

 

Deși butoanele nu sunt etichetate în vreun fel, la deschiderea meniului apar pe ecran indicatori pentru fiecare buton în parte, făcând meniul intuitiv și ușor de folosit.

Dacă abordăm acest monitor ceva mai tehnic, dincolo de aspectul placut și micile artificii care tin mobilitatea monitorului, datorită pivotului reglabil monitorul vine cu câteva trăsături ce nu pot fi ignorate. Cu diagonala de 24 de inch și un display  TFT LCD Anti-glare,  U2410F oferă o calitate excelentă a imaginii la o rezoluție de 1920×1200, un contrast dinamic de 80.000:1 si un raport de imagine Wide 16:10.

 

Nu uita că atunci când folosești un Dell  ULTRASHARP U2410F  te bucuri de un monitor ce are capacitatea de a reda pana la 16.7 milioane de culori și cu un timp de răspuns foarte scurt, 6 ms.

 

Dell U2410F  nu dezamăgește nici la capitolul conectivitate, cu patru porturi USB, un card reader, două porturi DVI, un VGA, un  HDMI și un DisplayPort, s-ar putea spune că U2410F are cam tot ce ai nevoie în materie de porturi.

Majoritatea avantajelor acestui monitor îți sunt deja clare, ce-ar fi dacă ți-aș spune că poți să îl găsești și la un preț suuper bun? Eu zic să nu mă crezi pe cuvânt și să intri pe site .

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Ce ar trebui să știi despre LCD și LCD LED

Atunci când achiziționezi un monitor sigur îți dorești să fie unul de calitate și să se potrivească nevoilor tale.  Așa...

Închide