HTC Desire 816

htc_desire_816Lansările cu fast din domeniul tehnologic, anunțate cu mult timp înainte de a se întâmpla, sunt însoțite de un lung șir de așteptări, venite în special din partea clienților. Iar aceasta reprezintă o responsabilitate în plus, în ceea ce-i privește pe producători. Taiwanezii de la HTC s-au supus și ei, în ultimii ani, acestor reguli nescrise, ajungând să ocupe astăzi un loc fruntaș în preferințele consumatorilor de gadget-uri. Și pentru că menținerea în top este o sarcină destul de dificilă, lansările unor noi dispozitive au loc cu o frecvență destul de mare.

Desire 816 este printre cele noi telefoane apărute pe piață sub semnătura celor de la HTC. Având o greutate de 165 de grame și dimensiuni de 156.6 x 78.7 x 8 milimetri, smartphone-ul beneficiază de un ecran capacitiv touchscreen multitouch Super LCD 2 de 5.5 inchi, cu o rezoluție de 720 x 1280 pixeli. Telefonul este conectat la rețelele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, și poate facilita transferul de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS, EDGE și, opțional, NFC.

Disponibil și în versiune Dual SIM, pentru doritori, noul Desire 816 funcționează cu ajutorul sistemului de operare Android, fiind susținut de un procesor Quad Core Cortex-A7 de 1.6 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8928 Snapdragon 400. Memoria RAM de 1.5 GB este însoțită de cei 8 GB ai memoriei interne, aceștia din urmă putând fi suplimentați prin intermediul unui card microSD, cu până la 128 GB.

La capitolul foto, smartphone-ul celor de la HTC se poate lăuda cu două camere: una de 13 MP, cu o rezoluție maximă a fotografiilor de 4160 x 3120 pixeli, iar cea de-a doua de 5 MP. Placa video Adreno 305 promite și ea o calitate a videoclipurilor de 1080p.

Culorile disponibile pentru achiziționarea lui HTC Desire 816 sunt alb, negru, gri, roșu și verde. Prețul telefonului este de aproximativ 380 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Comic Neue

Lucrurile mărunte sunt cele care fac din tușa finală una reușită. Acel detaliu pe care doar creatorul îl vede. Acea...

Închide