Random.org

Viața este o loterie. Fiecare zi, fiecare ceas, fiecare clipă trăită este un loz pe care îl tragem, cu speranța că norocul nostru se va afla acolo. Șansele de reușită nu depind însă de noi, ci de forțe externe, de necontrolat. Ruleta nu este doar un joc, ci o metaforă a ceea ce noi numim ”viață”. Iar viața înseamnă decizii, mai bune sau mai rele, mai importante sau mai lipsite de semnificație.

Se întâmplă, de multe ori, ca deciziile pe care le avem de luat să ne facă viața imposibilă, neștiind încotro să înclinăm balanța. Pentru asta s-au inventat zarurile, monedele, tragerile la sorți și tot felul de alte metode care să ne scutească de obligația lucidității, în ceea ce privește luarea unei decizii.

În acest sens am descoperit un ajutor virtual, care să ne scutească de căutări prin cotloane uitate de vreme, în speranța găsirii unui zar. Random.org este un site care ne oferă tot felul de joculețe ce au la bază loteria: aruncarea zarurilor, a monedelor, generarea de numere la loto și câte și mai câte.

Atunci când punem frână raționalului, putem apela și la noroc. Cine știe? Poate va fi decizia corectă, în final.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Store ‘n’ Go Ultra Slim

Informația electronică, în secolul 21, începe să devină o problemă pentru cei care se ocupă cu stocarea ei. Fie că...

Închide